donderdag 6 augustus 2009

De tien duurste plastische ingrepen


We weten wel wat de meest populaire plastische ingrepen zijn (borstvergrotingen, facelifts en neuscorrecties), maar welke zijn de duurste?

1) Borstspiervergroting
De mannelijke versie van een borstvergroting: implantaten die hun borstspieren vergroten en hen een gespierde look geven. Gemiddelde kostprijs: 8.800 euro.

2) Grondige facelift
Niet enkel een lift, maar een verwijdering van overtollige huid terwijl de resterende huid over je gezicht wordt geherdrapeerd. Gemiddelde kostprijs: 7.350 euro.

3) Knielift
Net als je handen verraden je knieën je echte leeftijd. Een knielift is de oplossing, al blijven de littekens altijd zichtbaar en duurt het genezingsproces lang. Gemiddelde kostprijs: 6.500 euro.

4) Voorhoofd- en wenkbrauwlift
Het werkt langer dan botox: een snee aan de haarlijn en de huid die letterlijk strak getrokken wordt, en zo de rimpels doet verdwijnen. Enige probleem: er is geen garantie dat de rimpels niet terugkomen. Gemiddelde kostprijs: 5.900 euro.

5) Kuitvergroting
Populair bij bodybuilders omdat de implantaten een specifieke vorm aan de kuiten geven die door training niet kan worden verkregen. Gemiddelde kostprijs: 5.800 euro.

6) Borstvergroting via de navel
Deze borstvergroting laat geen zichtbare littekens na omdat de implantaten via de navel op hun plaats worden gestoken, en dan worden gevuld met een zoutoplossing. Gemiddelde kostprijs: 5.700 euro.

7) Vaginoplastie
Om je vagina strak te laten trekken betaal je gemiddeld 5.000 euro.

8) Armlift
Het overtollige vel dat je bovenarmen in volume lijkt te verdubbelen, kost gemiddeld 4.850 euro.

9) Ooglidoccrectie
Een van de meest populaire ingrepen om de tand des tijds te doorstaan. Kostprijs? 4.480 euro.

10) Hoofdhuidtransplantatie
Kalende mannen laten stukken gezonde hoofdhuid en haar wegnemen om in te planten op de kale plekken. Daar tel je zo'n 4200 euro voor neer.

Let wel, de cijfers komen van Groot-Brittannië en kunnen dus verschillen van prijzen in ons land.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten