dinsdag 4 augustus 2009

Drie kwart mannen fantaseert over haar beste vriendin


69 procent van de Amerikaanse mannen heeft al gefantaseerd over een vriendin van hun partner en 8 procent zou dat willen 'maar houdt zichzelf in'. Dat blijkt uit de 'Great male survey' van de grootste mannensite askmen.com.

23 procent heeft geen enkele interesse in de vriendinnen van zijn partner, terwijl evenveel mannen (26 procent) schaamteloos en regelmatig over hen fantaseert. Bijna dubbel zoveel mannen (43 procent) fantaseert wel over haar beste vriendinnen, maar probeert zichzelf toch in de houden. 8 procent slaagt er in niét over hen te fantaseren, al zouden ze dat eigenlijk wel willen.

Nationaliteit
Opvallend is de verdeling naar nationaliteit. Britten en Australiërs (respectievelijk 14 en 15 procent) slagen er veel beter in om zich in te houden dan Canadezen en Amerikanen (elk 8 procent). Canadezen en Australiërs (25 en 27 procent) hebben dan weer vaker geen interesse in haar vriendinnen dan Britten (18 procent). Australiërs proberen het minst om zich in te houden (36 procent), Amerikanen het meest (43 procent).

En de vrouwen dan?
Of vrouwen over de beste vrienden van hun man fantaseren werd niet bevraagd. De site is alleen geïnteresseerd in de mening van mannen... Daarom houden we een eigen bevraging. Dames, fantaseren jullie wel eens over een vriend van jullie partner? Stemmen kan op de poll, details kan je altijd kwijt in de reacties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten