dinsdag 4 augustus 2009

De zeven bizarste voorwerpen ooit gevonden in een anus

Het is een bekend fenomeen: kinderen die op de spoedafdeling terechtkomen met een knikker in hun neusgat. Maar blijkbaar kijken de dokters ook niet meer op van volwassen mensen die binnenkomen met een of ander voorwerp in hun aars. Wij geven u alvast de zeven bizarste voorwerpen mee die ooit in een menselijke anus gevonden zijn.

1. Het omhulsel van een bom
Een veteraan uit de Tweede Wereldoorlog werd in een ziekenhuis in het oosten van Londen opgenomen met aambeien. De dokters deden hun uiterste best om alle aambeien te verwijderen, maar de pijnlijkste kregen ze niet verwijderd. Het probleem was dat die aambei soms uit zijn rectum hing en aan de naad van zijn onderbroek bleef hangen. De oude man besloot zelf voor een oplossing te zorgen en duwde de aambei met een stuk van een oude bom terug in zijn aars. Natuurlijk kreeg hij het stuk niet meer uit zijn anus en moest hij opnieuw naar het ziekenhuis. Net toen de dokter op het punt stond om het stukje bom te verwijderen, vroeg hij: "Dit is al gebruikt neen?" "Ah neen", zei de veteraan, "Er zit nog genoeg munitie in om een Messerschmitt (Duits jachtvliegtuig) uit de lucht te halen." De ontmijningsdienst werd er voor de zekerheid bijgehaald.

2. Een matchboxke
Ryan Dunn vond er tijdens een aflevering van Jackass in 2006 niet beter op om een matchbox autootje dankzij een condoom en glijmiddel in zijn anus te steken. Dunn mocht nadien wel naar het ziekenhuis voor een röntgenfoto.

3. Beton
Een 20-jarige man kwam op een spoedafdeling aan met klachten over hevige pijn in zijn rectum. Nadat de artsen hem enkele vragen gesteld hadden, gaf de jongen toe dat hij en zijn vriendje wat gekke dingen geprobeerd hadden. Zo was hij met zijn benen in een hoek van 45 graden tegen de muur gaan liggen en had zijn vriendje via een trechter een mengsel voor beton in zijn anus gegoten. Toen de beton hard geworden was, was de pijn niet meer te houden. De jongeman mocht een nachtje in het ziekenhuis doorbrengen en werd aangeraden om een psychiatrische behandeling te ondergaan. Maar dat weigerde hij.

4. Tandenborstel
Een 69-jarige man was de jeuk, het branderig gevoel en de geur van zijn aambeien zo beu dat hij besloot om ze met een tandenborstel weg te schrobben. De man schrobde niet alleen de buitenkant van zijn anus, maar duwde de tandenborstel ook in zijn aars om zo ook de binnenkant te kunnen schrobben. Jammer genoeg raakte de tandenborstel verloren en moest de man naar het ziekenhuis om hem via een operatie te laten verwijderen.

5. Handwapen
De 43-jarige Tirisa Ruiz probeerde een handwapen de Picota-gevangenis in Bogota binnen te smokkelen. De vrouw was ervan overtuigd dat de bewakers wel zou omzeilen door het wapen diep genoeg in haar anus te duwen. Alleen had de arme vrouw het wapen net iets te diep geduwd want het kwam vast te zitten in haar karteldarm. Ze moest onder het mes om het wapen te verwijderen.

6. Aardappel
Een priester uit de jaren '50 kwam in een genante situatie terecht toen een aardappel vast kwam te zitten in zijn rectum. Hij vertelde de nonnetjes dat hij naakt zijn gordijnen aan het ophangen was toen hij plots op het aanrecht viel en een aardappel in zijn anus kreeg. Natuurlijk ontkende hij hevig dat hij gewoon een seksspelletje achter de rug had. Ook hij moest een operatie ondergaan om de groente te verwijderen. Groenten zijn wel voorwerpen die artsen vaak moeten verwijderen uit een anus.

7. Gloeilamp
Fateh Mohammad, een gevangene in Pakistan, verklaarde dat hij wakker werd met een gloeilamp in zijn anus. Na een operatie van anderhalf uur slaagden de artsen erin om de gloeilamp te verwijderen. "Dankzijn Allah voel ik me nu goed. Ik heb na mijn operatie iets gegeten en gedronken en voel me goed."

Het stuk van een bom in de anus van WOII-veteraan.


De verharde beton in het rectum van de 20-jarige jongen.


Een tandenborstel gebruiken om aambeien weg te schrobben, blijkt geen goed idee


Tirisa Ruiz zal in het vervolg twee keer nadenken eer ze een wapen probeert te smokkelen.


De gloeilamp in de anus van de Pakistaanse gevangene.

1 opmerking:

  1. Ek wil graag bors estetika te hê. Maar uit Turkye Ek het 'n goeie plastiese chirurg te vind.
    Memeestetiği

    BeantwoordenVerwijderen