vrijdag 7 augustus 2009

Pastoor betrapt seksend koppel op altaar van zijn kerk


Een Nigeriaans koppel zal zich hun vrijpartij op het altaar van de kerk nog lang heugen. "Om ons liefdesleven wat spannender te maken", gaven Tolu Akintepe en zijn vrouw Bunmi als uitleg voor hun gestoei. De rechter was echter niet onder de indruk en legde hen een boete van 117 euro op. Het koppel zal uit vrije wil én berouw ook een week lang de hele kerk opblinken.

Het was de pastoor van Ikeja, een buitenwijk van Lagos, die de tortelduifjes op heterdaad betrapte. De geestelijke eiste stante pede een schadevergoeding voor de ontheiliging van zijn altaar. Daarnaast wilde hij dat ze de 'plek des verderfs' proper maakten en weesgegroetjes baden ter vergiffenis.

"We zijn al vier jaar getrouwd en de sleur is er wat ingekomen", bekende Akintepe in de rechtszaal. "Mijn vrouw wilde eens iets spannenders uitproberen, dus kwam ik met het idee van de kerk op de proppen. De grote jongen die intussen vanboven naar ons zou kijken, dat leek me wel avontuurlijk genoeg. Bunmi zag mijn plan helemaal zitten en de rest is geschiedenis." Amen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten