woensdag 26 augustus 2009

Vrouw bijt tong van haar verkrachter af


Ronald Douglas McGowan (32) is zijn tong kwijt.
Een vrouw heeft van zich afgebeten. Een Amerikaan randde haar aan en ze beet zijn tong af. De dader ging hulp zoeken bij een ziekenhuis. De politie pakte hem op in de spoed. Hij is niet alleen zijn vrijheid kwijt maar ook zijn tong.

Dader met verleden
De dader, Ronald Douglas McGowan (32) is een seksuele delinquent met een strafblad. Als hij opnieuw veroordeeld wordt dan riskeert hij een lange gevangenisstraf. De politie werd opgeroepen voor een verkrachting in een appartementsblok in West Covina. Bij aankomst toffen ze de vrouw aan. Het was volgens de politie duidelijk dat ze misbruikt was. Volgens agent Conrad had ze tijdens de aanranding ook de tong van de man afgebeten. De agenten troffen het lichaamsdeel aan de plek van de verkrachting.

Tong kwijt
De dader was intussen hulp gaan zoeken in het plaatselijke ziekenhuis. Na verzorging werd hij opgepakt. De dokters slaagden er later niet meer in om zijn tong aan te naaien. Uit de eerste resultaten van het onderzoek blijkt dat hij zijn daad gepland had. De man heeft al een verleden van verkrachting en geweldpleging. Hij wordt nu opnieuw beschuldigd van geweldpleging en verkrachting en riskeert tot 35 jaar opsluiting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten