zondag 30 augustus 2009

Inbreker betrapt met 1.000 euro in z'n aars


De burgerwacht van de Spaanse plaats Bedar heeft z'n nut bewezen. Na een dolle achtervolging werd een inbreker bij de kraag gevat. De onverlaat werd grondig gefouilleerd in het politiebureau. Daar bleek dat hij 1.000 euro in zijn aars had verstopt.

Het verhaal begon gisteren toen omstreeks 17 uur een lid van de burgerwacht vaststelde dat er was ingebroken in zijn appartement. De man zag de dader nog over een muur klimmen en wegrijden in een auto.

Doodlopende straat
Meteen werd het buurtinformatienetwerk in gang gezet. Eén van de leden van de burgerwacht zette de achtervolging in op de inbreker. In een doodlopende straat kon hij de dief klemrijden. Die probeerde de burger nog van zijn sokken te rijden, maar die gooide een steen in de voorruit van de vluchtauto.

Lichaamsholten
De dief kon evenwel nog wegkomen, maar reed zich kort nadien zelf klem in een doodlopend steegje. Daar werd hij overmeesterd door de politie. In het commissariaat werd op de man een onderzoek van alle lichaamsholten uitgevoerd. In ze anus van de inbreker vonden de speurders zo'n duizend euro...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten