woensdag 5 augustus 2009

5 mode-faux pas bij vrouwen met overgewicht


Niet alles dat voor vrouwen met een normaal gewicht of gewone lichaamsbouw werkt, staat ook vrouwen met overgewicht goed. Ten minste, dat vinden sommige mannen van de blogsite 'regretful morning'. Onderschrift: 'we laugh at your misfortune' ofwel 'wij lachen met jouw ongeluk'. Onderstaande 'tips voor vrouwen met overgewicht' moeten dus niet te serieus worden genomen.

1) Strings
"Sorry dames, maar een XXL-string is gewoon een belediging voor je kont. Een string dragen is geen recht, maar een voorrecht. Wil je toch een string dragen? Goed, ga dan maar op de loopband staan!
Uiteindelijk geven we de producenten de schuld. Als ze geen XXL-strings zouden fabriceren, dan zou geen enkele vrouw ze dragen. Simpel!"

2) 'Skinny' jeans
"Skinny jeans zijn sexy! Vooral als er een slank gebruind popje inzit... Van zodra er allerlei uitstulpingen te zien zijn, zijn wij wég."

3) Spandex
"Spandex is genadeloos en toont elke bobbel van het lichaam. Dit is bijna een no go voor superslanke vrouwen, dus zéker een no no voor dikke vrouwen."

4) Tubetopjes
"Tubetopjes kenmerken zich doordat ze geen bandjes hebben en een groot deel van de buik vrijlaten. Meestal zie je een rechte lap stof, dát is een tubetopje. Vanaf 1 centimeter 'muffin top' (of uitpullend buikvet) zou dat verboden moeten zijn. Of het zouden lánge tubetops moeten zijn. "

5) Bikini's
"Bikini's zijn niet gemaakt voor dikke vrouwen. Punt!"

De mannen voegen er voor de duidelijkheid een post scriptum aan toe. "Wij hebben niets tegen vrouwen met overgewicht, echt niet. We vinden alleen dat de meer onthullende kledij is voorbestemd voor iedereen met een maatje kleiner dan 40. Da's alles," zo staat te lezen op hun blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten