maandag 3 augustus 2009

Cristiano Ronaldo gunt ex geen blik


Cristiano Ronaldo liep tijdens een avondje stappen plots een bekend gezicht tegen het lijf. De stervoetballer van Real Madrid had echter geen zin om met Nereida Gallardo te praten en de bodyguards deden dan ook hun werk door het meisje op afstand te houden.

Nereida Gallardo was vorige zomer Ronaldo's vakantieliefje dat hij via een sms'je de bons gaf. Het model verkocht haar verhaal voor veel geld aan verschillende tabloids en haalde zijn naam flink door het slijk. Zo vertelde ze dat Ronaldo na haar met 80.000 meisjes het bed deelde, onder wie Paris Hilton.

Uitlachen
Bovendien beloofde ze dat ze hem in het gezicht zou uitlachen wanneer ze elkaar opnieuw zouden ontmoeten. "Ik ga niet terugkeren naar iemand die totaal geen persoonlijkheid heeft", haalde ze uit naar de Portugese middenvelder, "Hij heeft me enorm gekwetst door me via een sms te dumpen. Die jongen moet dringend eens opgroeien."

Gallardo kreeg echter geen kans om met Ronaldo te spotten. De stervoetballer gunde haar geen blik en de bodyguards zorgden ervoor dat Reneida hem niet langer kon lastig vallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten