maandag 31 augustus 2009

Genoeg water drinken belangrijker dan seks voor vrouwen


Wat hun gezondheid betreft is de dagelijks aanbevolen hoeveelheid water drinken belangrijk voor vrouwen dan genoeg seks te hebben. Dat blijkt uit een recente Amerikaanse enquête.

Gedrag gezondheid
De onderzoekers vroegen 1.000 Amerikaanse vrouwen naar hun gedrag omtrent gezondheid en welzijn. Daaruit bleek dat genoeg water drinken op de vijfde en seks op de zevende plaats op de lijst komt. Genoeg slapen is de belangrijkste manier voor vrouwen om gezond te blijven, stress leren te controleren komt op de tweede plaats en tijd vrijmaken om te ontspannen op de derde. Pas op de vierde plaats staat gezonde voeding, sporten op de zesde. Nog verrassend is dat vrouwen liever het imago hebben gezond te zijn dan trendy, rijk, machtig, mooi, sexy of succesvol. Het enige wat boven gezond komt is een intelligent imago.

Jonger voelen
De meerderheid van de vrouwen zit duidelijk goed in haar vel. 69 procent zegt er jonger uit te zien dan ze is, 58 procent voelt zich jonger. Drie kwart besteedt nu meer aandacht aan haar gezondheid dan vijf jaar geleden. Als laatste is 42 procent het ermee eens dat gezonde mensen succesvoller zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten