zondag 30 augustus 2009

De meest irritante sporters in het fitnesscentrum


In het fitnesscentrum tref je veel verschillende soorten mensen aan: van de stoere bodybuilder tot de brave huismoeder die wil afvallen. De ene kom al liever tegen dan de andere, daarom een lijstje met de meest irritante mensen en hun slechte gewoonten in het fitnesscentrum.

Starende mensen
Terwijl jij afziet, puft en zweet, staren zij van op hun gemakkelijke stoel in de cafetaria naar jou. Je wordt niet fitter door simpelweg te kijken naar anderen die sporten.

Spiegel in beslag nemen
Iedere sporter hoopt de resultaten van zijn inspanningen te zien. Het is goed dat ook jij dat wil, maar het is niet aangenaam voor de anderen als je gedurende 10 minuten de volledige spiegel in beslag neemt.

Slecht zittende kledij
Ietsiemienie shorts en piepkleine t-shirts, het is niet echt smakelijk voor je medesporters om je te zien zweten in een weinig verhullende outfit.

Bellen in de kleedkamer
Als jij je doucht of omkleedt heb je er weinig nood aan om iemand te een ruzie met de ex, zakelijke onderhandelingen of roddels van anderen te aanhoren. Zeker niet als de persoon in kwestie schaars gekleed is. Pleeg je telefoontjes in de toekomst dus thuis.

De overenthousiaste personal trainer
We hebben allemaal wat begeleiding nodig in ons leven en zeker bij het fitnessen is dat belangrijk. En eigen trainer voorkomt dat je de verkeerde dingen doet en risico loopt op blessures. Maar roepende, overenthousiaste trainers hebben vaak het omgekeerde effect en doen je net minder sporten.

Te dicht
De meeste fitnesscentra hebben plaats genoeg, toch zijn er mensen die vaak te dicht komen als ze hun sit ups doen. Iedereen heeft recht om zijn persoonlijke ruimte, respecteer dat.

Te mooi
Ze staat al een halfuur te zwoegen op de loopband en heeft nog geen druppeltje gezweet, haar mascara blijft ook steeds goed zitten en er is geen plekje cellulitis te zien. Dat terwijl jij op een tomaat lijkt na vijf minuten te steppen en je kledij ook al helemaal doordrenkt is met zweet.

Het koppel
Verliefde koppeltjes die niet van elkaar kunnen blijven tijdens het fitnessen zijn het irritantst. Iedereen is er om te sporten en alleen daarom, ga dus thuis wat verliefd zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten