maandag 17 augustus 2009

13 tekenen dat jouw vriendin een loser is



Enkele weken terug brachten we onder grote belangstelling de '12 signalen dat je lief een loser is'. Blogsite The Frisky publiceerde nu zijn tegenhanger: de 13 signalen dat je vriendin een loser is. "Want meisjes kunnen ook stom en een loser zijn. Dus mannen, als je meisje aan deze tekenen voldoet: dumpen!"

1) Baby's
Ze wil zo graag een baby, zodat ze kan stoppen met werken en dik worden. Wie is dan het klein kind?

2) Samen
Ze wil alles samen met jou doen, het lijkt alsof ze niets alleen kan. Altijd moet je haar hand vasthouden, nooit mag je nog alleen weg. Wat is haar probleem.

3) Party Pooper
Als ze niet jouw onverdeelde aandacht krijgt, gaat ze mokken. Als jij je amuseert, wil zij vertrekken. Maar wil ze ooit vertrekken als jij je verveelt en er drie andere mannen vechten om haar aandacht? Nee!

4) Seks als wapen
Ze gebruikt seks als wapen in jullie relatie. Ze is extra lief als ze iets wil, en ze straft je wanneer ze niet krijght wat ze wil. Het werkt, maar het is een goedkope truc. Een slimme vrouw moet zich niet verlagen tot het niveau wat ze haar seksuele macht misbruikt.

5) Dubbele standaard
Zij flirt met een half café voor jouw ogen, maar als jij een keer een vrouw nakijkt hebben jullie meteen ruzie. Niet eerlijk en ongeneeslijk.

6) Klagen en zagen
Ze klaagt en zaagt voortdurend, en beveelt je dingen te doen. Iedereen rolt de ogen in haar buurt. Leer hiervan, en laat haar zelf opdraaien voor haar willetje.

7) Show off
Je moet mee naar haar vriendinnen, om te tonen hoe graag je haar wel ziet en hoe je naar haar luistert. Maar jouw vrienden zijn niet belangrijk, ze wil ze zelfs niet ontmoeten. Face it: je dient enkel als toy boy om rond te showen.

8) Ouders
Ze legt de schuld van alles wat misgaat in haar leven of haar karakter bij haar ouders. Maar tegelijk kan ze bijna niets zonder hen.

9) Opklimmen
Ze gebruikt jou om bij iemand succesvoller/rijker/knapper te komen. Ze is een totale snob, en wil alleen maar opklimmen op de sociale ladder.

10) Oppervlakkige schoonheid
Ze is mooi, en ze weet het. Maar die schoonheid zit niet diep: ze doet nooit iets voor iemand anders, en ze denkt indruk te maken enkel door mooi te zijn. Niet dus.

11) Wanhopig
Als ze single is, is ze wanhopig voor een vriendje. Ze heeft mannen nodig, anders schijnt ze haar bestaansrecht te verliezen. Het is zo erg dat haar vriendinnen hun vriendjes wegsteken op zo'n moment.

12) Eenrichtingsverkeer
Alles wat ze vraagt, doe je met plezier - maar alles dat jou een plezier zou doen, is niet belangrijk voor haar. Als ze persé de prinses wil uithangen, mag ze ook haar prins wel appreciëren.

13) Complimentjes
Ze vist de hele tijd om complimentjes, als bevestiging van alles wat ze al weet. "Ik weet het" is haar reactie als ze je haar vertelt dat ze fantastisch is. Euhm?

1 opmerking: