vrijdag 7 augustus 2009

Don Juan loopt blauwtje: penis in de fik gestoken


Een Britse Don Juan is vorige nacht in het ziekenhuis beland nadat een van zijn prooien zijn intieme delen in de fik gestoken had. De twintigjarige Stuart Feltham herstelt nu in het ziekenhuis van tweedegraads brandwonden.

De pijnlijke feiten vonden plaats in de badplaats Malia (Kreta). Feltham probeerde de 26-jarige studente Marina Fanouraki te versieren, maar die was niet zo opgezet met de aandacht. Toen hij ook nog eens zijn geslacht te voorschijn toverde, had de Griekse er helemaal genoeg van: ze goot wat hoogst ontvlambare Sambuca (een Italiaanse anijslikeur met een alcoholpercentage van 40%; nvdr) over zijn penis en stak vervolgens een vuurtje aan. Een drastische oplossing, maar hitsige Stuart was wel snel afgekoeld...

Marina verklaarde achteraf dat Stuart haar betastte en uit was op seks. "Klopt niets van, zo is onze zoon niet", aldus zijn ouders. "Zijn genitaliën zijn trouwens niet verbrand. Hij werd het slachtoffer van een aanval waar hij niets kon aan doen en is gewond van zijn nek tot zijn navel." Volgens de politie moest de schade aan zijn lichaam echter wel degelijk nog een trapje lager gezocht worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten