vrijdag 7 augustus 2009

Verdachte in zaak-Maddie: "Heb je mijn nieuwe dochter?"


De vrouw die sinds kort een verdachte is in de zaak-Maddie McCann zou een man in Spanje aangesproken hebben met de woorden: "Ben jij hier om mijn nieuwe dochter te overhandigen? Heb je haar? Heb je het kind?" Het lijkt erop dat de vrouw aan het wachten was op een kind, enkele dagen na de verdwijning van de driejarige Britse Maddie in Portugal.

Barcelona
De vrouw zou Australische of Nieuw-Zeelandse zijn en wordt opgejaagd door privédetectives. Ze sprak in het Spaanse Barcelona per ongeluk de verkeerde man aan: een Britse zakenman, die ze nam voor een koerier. Hun gesprek vond amper 72 uur na de verdwijning van de kleine Maddie in Portugal op 3 mei 2007 plaats.

Fuifbeest
De zakenman hing in Barcelona het fuifbeest uit met zijn vrienden, toen hij op 7 mei om twee uur 's ochtends door de vrouw werd aangesproken. Zij was zenuwachtig aan het ijsberen voor een bar aan de waterkant in Barcelona. Toen ze doorhad dat ze met de verkeerde man te doen had, wandelde ze weg. Volgens The Sun verwachtte de vrouw een meisje, omdat ze het duidelijk had over haar "nieuwe dochter" en over een "zij".

Persoonlijke redenen
Aanvankelijk kon de man niet echt duiden wat er gebeurd was, maar toen hij van de mogelijke ontvoering van Maddie McCann hoorde, vond hij een en ander toch verdacht. De zakenman meende een sterk Australisch accent te herkennen bij de vrouw, maar een vriend die de conversatie ook hoorde, denkt dat ze ook uit Nieuw-Zeeland zou kunnen komen. Waarom de betrokken man niet eerder met deze informatie naar buitenkwam, daarvoor heeft de man, die stevig de bloemetjes buitenzette in Barcelona, zijn persoonlijke redenen...

Posh
Negen dagen voor haar vierde verjaardag verdween Madeleine McCann uit het vakantieverblijf van de familie in Praie da Luz in de Algarven in Portugal. Privédetectives die de familie onder de arm nam, denken dat de peuter met een boot van Portugal naar Barcelona werd gebracht. Ze zijn, met een robotfoto, koortsachtig op zoek naar de vrouw, om haar te kunnen ondervragen. Ze zou op Victoria Beckham lijken, tussen de 30 en 35 jaar oud zijn en 1m57 groot. Ze had Kort bruin haar en droeg een (dure) jeans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten