zaterdag 29 augustus 2009

Uitbater winkel klemt been overvaller tussen deur


Meestal moeten winkeluitbaters machteloos toekijken bij een overval, maar een vermetel exemplaar heeft het tegendeel bewezen. De moedige man greep een 18-jarige dief bij zijn been en klemde dat tussen de winkeldeur. Toen de politie toesnelde en de overvaller inrekende, stonden toeschouwers te lachen en te applaudiseren.

Soldeerbout
De 18-jarige blanke tiener met een pet in Burberry-stijl (vaak gedragen door Britse hooligans) probeerde met een kompaan een telefoonwinkel in Londen te overvallen. Hij bedreigde de uitbaters met een soldeerbout, maar dat maakte geen indruk. Eén van de twee winkelbedienden pakte de dief bij zijn been en klemde zijn been tussen de automatische deur, terwijl de andere de politie belde.

Snijwonden
De medeplichtige vluchtte meteen weg. De dief probeerde zich zo fel los te wringen dat hij het glas van de deur deed barsten. Hij liep daarbij snijwonden op. Een getuige verkneukelde zich in de scène. "De dief werd almaar woedender. Hij bleef maar roepen. Het was eigenlijk heel grappig. Hij kreeg zijn verdiende loon."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten