zondag 23 augustus 2009

11 erogene zones die mannen vaak vergeten


Mannen snellen bij het voorspel vaak naar de borsten, de kont en de vagina. Omdat er veel zenuwuiteinden zitten in deze gebieden, zijn dat heel gevoelige plekjes. Maar het vrouwenlichaam heeft nog tal van andere erogene zones, als je haar hier streelt, komt ze al snel in de juiste stemming.

Haar
Een hoofdmassage of het strelen van de haren kan ontzettend ontspannend werken. Verwen haar door zachtjes met je handen door haar lokken te gaan. Of masseer haar in cirkelvormige bewegingen langs de haarlijn van de slapen tot de nek.

Nek
De nek was in Japan vroeger het meest aantrekkelijke lichaamsdeel van vrouwen. Dit plekje wordt ook vaak vergeten, maar onderschat de kracht niet van enkele zachte strelingen en kussen van haar haarlijn tot haar schouders.

Het sleutelbeen
Een mooi sleutelbeen kan heel sexy zijn bij een vrouw. Toon je appreciatie voor haar schoonheid met enkele aanrakingen en kussen. Ontkoop haar blouse net genoeg om dit lichaamsdeel te ontbloten en ga niet verder, zodat je je volledig op dit gebeid kunt concentreren.

Onderkant van de rug
Plaats je hand in het openbaar op haar onderrug. Dit gebaar bewijst dat je haar wilt beschermen, zonder dat je te opdringerig bent. Als je alleen bent, kun je haar langs haar ruggengraat kussen en eindigen bij haar onderrug.

Achterkant knieën
Dit is een vergeten gebied voor veel mannen, maar het is wel heel gevoelig. Je kunt dit heel zachtjes strelen als ze een rok draagt, het ideale voorspel als jullie in gezelschap zijn.

Handpalmen
Dit plekje kun je heel subtiel strelen zonder dat anderen zich daar ongemakkelijk bij voelen, het zal haar kippenvel bezorgen en tonen dat je gevoelig bent. Eens je thuiskomt, zal ze meteen in de juiste stemming zijn.

Oorlel
Strelen, kussen en zelfs zachtjes bijten in het oorlelletje kan haar in extase brengen. Je kan ook voorzichtig zuigen aan de buitenkant van de rest van haar oor. Maar je tong er in duwen is 'not done'.

Voeten
Met een voetmassage help je haar te ontspannen, gebruik een speciale olie of lotion. Ook haar tenen en enkels verdienen aandacht. Sommige vrouwen houden ervan dat er aan haar tenen wordt gezogen, anderen vinden dit walgelijk, vraag dus eerst of je dat mag.

Binnendijen
Raak haar binnendijen aan met zowel je handen als je mond zonder haar vagina aandacht te geven, dat laat haar smachten naar meer.

Bekken
Net als bij de binnendijen kun je haar hier kussen en likken, maar laat je niet verleiden om naar haar geslachtsorgaan te gaan, dat is voor later. Maak het voorspel langer door je plots te concentreren op een ander lichaamsdeel.

Elke vrouw is niet hetzelfde, dus het kan zijn dat jouw partner niet graag heeft dat je op haar oorlel zuigt. De praktijk zal je leren welke aanrakingen effect hebben en welke plekjes je moet vermijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten