vrijdag 7 augustus 2009

De vijf types die je wil vermijden bij online dating


Bij het online daten zijn er risico's die iedereen wil vermijden. Een van de grootste risico's is een irritante man aan de haak slaan. Deze vijf types vermijd je beter.

1) Torsotripper
Deze man is zo superdupertrots op zijn buikspieren, maar toont zijn gezicht nooit. Wat betekent dat? Hij is al getrouwd, heeft al een vaste relatie en wil duidelijk niet dat zijn partner hem betrapt. Of misschien is hij alleen geïnteresseerd in een fysieke relatie. Of zijn gezicht is zo lelijk dat elk fototoestel er van gaat smelten. Next!

2) Clichékoning
Hij is de gemiddelde man, en geeft de stereotype antwoorden. Hij wil niet meer op café, houdt niet van spelletjes spelen en wandelt het liefst bij zonsondergang op het strand. Hoe mooi het ook kan klinken, een man die alle antwoorden uit het boekje haalt is onorigineel en saai. Je zal je wellicht snel vervelen, tenzij je niets liever wil.

3) Iemandman
Deze mannen zijn niet op zoek naar iemand speciaal, ze zoeken iemand. Punt. Maakt niet uit wie. Ze versturen tientallen, zoniet honderden standaardmailtjes, in de hoop een wanhopige vis aan de haak te slaan. Het enige wat we zeggen is: laat je niet vangen!

4) Zand-in-de-ogen strooier
Hij plaatst kwaliteiten op de voorgrond die hem niet echt definiëren en probeert te scoren met 'goedklinkende' titels van boeken of films, die hij alleen las of bekeken heeft omdat dat moest op school. Weet eigenlijk niets, maar kan dat wel goed verstoppen. Alleen: wat verstopt hij dan nog allemaal?

5) De freak
Freaks komen in soorten en maten, maar we praten over die oudere, grijzende, kalende man die specifiek vraagt om een vriendin tussen 18 en 27, kleiner dan een meter 70, met een c-cup, die maximaal 60 kilo weegt. Zoiets. Rún!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten