vrijdag 31 juli 2009

Krokodil zorgt voor paniek aan boord van vliegtuig


De passagiers op een vlucht tussen Abu Dhabi en Caïro van de luchtvaartmaatschappij Egypt Air hebben de schrik van hun leven gekregen, nadat een kleine krokodil ontdekt werd die rustig op wandel was tussen de passagiersstoelen. Dat meldt een luchthavenbron.

Verschillende passagiers begonnen te roepen toen ze het 30 centimeter lange dier zagen. De bemanning van het toestel probeerde de krokodil vervolgens te vangen.

Toen het vliegtuig in Kaïro geland was, werd het dier overhandigd aan de dierenautoriteiten van de internationale luchthaven van de Egyptische hoofdstad. Zij zullen het dier aan de zoo van Guizeh toevertrouwen.

Hoe het dier in het vliegtuig terechtkwam, is een mysterie. Alle passagiers ontkennen iets te maken te hebben met de krokodil.

Zo vermijd je vet haar in de zomer


Omdat ook je hoofdhuid transpireert, heb je sneller last van vet haar tijdens de zomermaanden. Met elke graad dat de temperatuur stijgt, maak je 10 procent meer talg aan. Hieronder enkele tips om een vet kapsel in de zomer te vermijden.

De talg die je hoofdhuid aanmaakt, zet zich vast op je haarwortels, meldt styletoday.nl. Als je je lokken borstelt of er met je handen doorgaat, verspreidt het vet zich naar de punten, waardoor al snel je hele kapsel geruïneerd is. We geven enkele tips om een vet kapsel op warme dagen te vermijden.

Juiste shampoo
Was in de zomer je haar met een shampoo en conditioner voor fijne lokken, zelfs al heb je een dikke haartextuur. Deze producten houden namelijk je kapsel luchtig. Twee keer per week geef je je haar extra verzorging met een diepreinigende shampoo die overtollig vet verwijdert. De conditioner breng je best wel alleen op de punten aan.

Hoofdhuid
Vermijd dat speciale verzorgingsproducten in contact komen met je hoofdhuid. Anders stimuleer je je huid om meer talg aan te maken.

Koel
We zeiden het al, hoe warmer, hoe meer talg. Gebruik daarom tijdens de hete zomermaanden geen föhn en laat je kapsel drogen door de lucht. Eens je haar droog is, kun je je hoofdhuid verfrissen door koude te blazen.

Droogshampoo
Heb je toch al snel na het wassen weer vettige haarwortels, gebruik dan een droogshampoo om het ergste te verdoezelen.

Kleuren
De zomer is ideaal om je lokken te kleuren. De haarverf verwijdert namelijk overtollig talg.

Mannen hebben meer plezier dan vrouwen


Wat Cyndi Lauper ook mag beweren, uit het plezieronderzoek van Magnum blijkt duidelijk dat mannen meer plezier beleven dan vrouwen. Hun plezierquocient is gemiddeld 120, dat van vrouwen 116.

De grootste pleziermakers vinden we in Colombia, Mexico, Portugal en Turkije. België staat met een gemiddelde score van 119 op de 12de plaats. Italië, Frankrijk en Nieuw-Zeeland bengelen onderaan de lijst.

Pleziertest
Magnum ontwikkelde samen met een psycholoog een 'pleziertest' die je 'PQ' of plezierquotiënt meet. Sinds de lancering hebben al meer dan 100.000 mensen in 180 landen de test ingevuld, zo meldt Magnum in een persbericht.

Brusselaars
In België scoren de gepensioneerden beter dan studenten en boeren. Brusselaars (120) doen het ook nipt beter dan Vlamingen (119) en Walen (117). Wallonië levert zowel de twee plezantste als de twee minst plezante regio's: respectievelijk Waals-Brabant (125) en Henegouwen (122) en Namen (113) en Luxemburg (107).

Vrienden versus raften
Vlamingen halen het meest plezier uit samen zijn met vrienden en persoonlijke prestaties, Walen en Brusselaars kiezen vaker voor tafelen en dingen die een adrenalinerush geven, zoals rollercoasters of raften.

Geluid, geur en me-time
Wereldwijd halen mannen en vrouwen het meest plezier uit 'geluid', zoals regen op een dak, een brullende motor, muziek of het gelach van een baby. Daarna volgen geuren en me-time. Dat laatste valt wel niet echt in de smaak van de Belgen: ze zetten het bijna op de laatste plaats. Belgische mannen kiezen voor prestaties, geluiden en vrienden; Belgische vrouwen verkiezen vrienden, ontspanning en lekker eten en drinken.

Journalisten vs studenten
Journalisten, marketeers en communicatieadviseurs maken het meest plezier samen met de gepensioneerden (PQ= 123). Ze worden op de voet gevolgd door wie werkt in de financiële wereld, de vrjietijdssector of de retailsector. Studenten en werkzoekenden hebben het minste plezier.

Tot slot nog enkele toppleziertjes van onze Europese vrienden:

- Spaanse vrouwen houden het meest van relaxen en siësta. Spaanse en Italiaanse mannen verkiezen succes.
- Denen, Britten en Italiaanse moeders genieten het meest van eten en drinken.
- Nederlanders voelen zich goed omringd door vrienden, familie en geliefden.
- Fransen kiezen voor 'du pain, du vin et du boursin', gevolgd door seks en ontspannen.

Beroemde mama's wild van crème die borsten lift


Een baby op de wereld zetten is een aanslag op je figuur. Een verstevigende crème beweert de effecten die een zwangerschap op je lichaam heeft te kunnen omdraaien. Celebs als Jessica Alba bekenden dit wondermiddel duchtig te smeren.

Wonderbra in potje
De 'Mama Mio Tube Cream' wordt de 'Wonderbra in een potje' genoemd. De makers beweren dat hij voor 23 euro per potje snel de huid rond de borst en de nek verstevigt. Volgens jonge mama Jessica Alba is het een wondermiddel: "Het hielp mij vorig jaar terug strak te worden na de geboorte van mijn dochter Honor". Ook Sienna Miller en Kirsten Dunst, hun figuur leed zelfs nog niet onder een zwangerschap, gebruiken het middeltje om de effecten van de zwaartekracht en veroudering tegen te gaan. Vrouwen die de crème probeerden zeggen dat ze al na een week een mooiere decolleté hadden.

Niet iedereen enthousiast
De magische ingrediënten zijn omega-oliën en shea butter om te hydrateren, het antioxidant Q10 zou de cellen vernieuwen en de productie van collageen stimuleren. Beautyexperte Elsa McAlonan is iets minder enthousiast over dit middeltje: "Crèmes die de borst verstevigen kunnen geen wonderen verrichten. Als je dit product dagelijks smeert zal het je borsten zachter, steviger en strakker maken. Maar het belangrijkste beautygeheim voor stevige borsten is een goede beha die de kwetsbare spieren rond de borsten goed ondersteunt."

Aanval met bleekmiddel na vraag om stilte in cinema


In het Britse Leeds is een 46-jarige vrouw aangevallen met bleekmiddel nadat ze jongeren had gevraagd een beetje stiller te zijn in de cinema.

Het slachtoffer zat met haar man en twee kinderen naar de nieuwste Harry Potter-film te kijken, toen vijf of zes jongeren - onder wie een meisje - te veel kabaal maakten.

Na de film volgden twee jongeren het gezin naar een nabijgelegen restaurant. Daar gooiden ze bleekmiddel over de vrouw haar hoofd en rug, meldt Sky News. De vrouw liep brandwonden op, en mogelijk blijvende schade aan haar ogen.

Moeder is allergisch voor eigen kind


Een kersverse Britse mama kreeg pijnlijke blaren en uitslag op haar rug, benen, armen en borst na de geboorte van haar zoontje. Dokters ontdekten dat ze aan een zeldzame genetische ziekte lijdt waardoor ze allergisch is voor haar zoontje.

Niet vasthouden
De 28-jarige Joanne Mackie had zoveel pijn door de uitslag en de blaren op haar ledematen, rug en borst na de geboorte van haar zoontje dat ze hem niet kon vasthouden, meldt de Britse krant The Daily Mail. Na een huidbiopsie stelden de dokters vast dat ze lijdt aan 'Pemphigoid Gestationis'. Een zeldzame huidziekte veroorzaakt door een allergische reactie op haar zoontje. Deze aandoening komt voor bij één op de 50.000 zwangerschappen. Het lichaam ontwikkelt dan antilichamen die normale lichaamsproteïnes die gevormd worden tijdens de zwangerschap aanvallen.

Nooit meer kinderen
Joanne werd behandeld met sterke steroïden, haar man zorgde ondertussen voor de baby. Na een maand kon ze eindelijk haar kind vasthouden zonder pijn te voelen. Nu, 11 maanden later, is de uitslag verdwenen, maar houdt ze nog grote littekens over aan de blaren. Het koppel wil geen kinderen meer omdat er 95 procent kans is dat de aandoening terugkeert.

"Het was echt vreselijk, ik moest toekijken hoe mijn man onze zoon zijn eerste badje gaf. En als hij huilde kon ik hem niet troosten", aldus Joanne.

Paay: seks is mijn medicijn


Patricia Paay is met dochter Christina naar Cannes getrokken en haalt de schade even in. "Seks was voor mij altijd al de beste remedie".

"Ik wil plezier maken en lol hebben", zegt ze tegen Story dat het heeft over "La Paay's wilde nachten". "Ik ben altijd lief geweest, maar wat ben ik ermee opgeschoten", vertelt de 60-jarige die onlangs door Adam Curry werd verlaten.

Patricia is weer "voorzichtig" begonnen met daten. "Seks kan nu zonder dat ik er een schuldgevoel over moet hebben. Dat gaat niet als je getrouwd bent".

"Ik wil het plezier in mijn leven terughebben. En echt seks helpt daarbij. Het is een goede therapie."

De scheiding is overigens nog niet geregeld, want: "Adam zal eerst zijn bedrijf moeten verkopen"...

Amy Winehouse geeft privé-optreden in ruil voor barbecue


Amy Winehouse heeft zich bereid verklaard haar buurman in Londen een privé-concert te geven in ruil voor zijn diensten als barbecueman. Amy had vrienden uitgenodigd voor een barbecue, maar heeft weinig of geen ervaring aan het tuinvuur. Uit schrik dat ze zichzelf en/of de lamskoteletjes zou verschroeien, riep ze de hulp in van haar buurman. Die stemde in, op voorwaarde dat Amy eens een privé-concertje geeft voor hem en zijn vrienden.

Vader veinst hartaanval
Intussen raakte ook bekend dat Amy's vader, Mitch, een hartaanval veinsde in een poging zijn dochter zo te schokken dat ze zich zou laten opnemen in een ontwenningskliniek.

Mitch: "Ik wist niet meer wat ik moest doen om haar te overtuigen. Ik had alles al geprobeerd. Ik deed alsof ik ernstig ziek was en haalde er zelfs onze dokter bij om haar te zeggen dat ik op sterven na dood was. Ten einde raad begon ik te schreeuwen en zei ik dat ik een hartaanval kreeg, maar het werkte niet. Amy is niet dom, ze wilde mijn medisch dossier zien om haar te bewijzen dat ik echt ziek was".

Dat was in augustus vorig jaar. "Amy was claustrofobisch en agorafobisch. Ze was bang van iedereen. Mensen gooiden drugs over haar hek en naar haar raam".

Bobby Robson overleden


Sir Bobby Robson is op 76-jarige leeftijd overleden. Robson was een succescoach te noemen. Hij wist met het Engelse nationale elftal de halve finales van het WK in 1990 te halen. Na zijn werk als bondscoach was hij ook enige tijd bij PSV actief.

In Eindhoven deed de oefenmeester het ook goed. In 1991 en 1992 werd hij landskampioen met de ploeg. Verder ging hij onder meer aan de slag bij het Spaanse FC Barcelona. Tot november 2007 deed hij werk voor de Ierse bondscoach.

Robson was al geruime tijd ziek. Hij verloor de strijd tegen kanker.

Nachtmuts: Alessandra Ambrosio


De Nachtmuts van vandaag heet Alessandra Ambrosio. Het Victoria Secret model poseert voor de Vogue Homme in haar moederland Brazilië.
\




"Zac Efron kussen was walgelijk"


"Zac Efron kussen, was walgelijk." Allicht denkt úw tienerdochter er anders over, maar Ashley Tisdale moest er in ieder geval niets van weten.

De zoen kwam er toen Efron zijn opwachting maakte in haar Disney-show 'The Suite Life of Zach and Cody'. "Toen ik hem leerde kennen, zag hij er twaalf jaar uit. Ik heb me dus nooit aangetrokken gevoeld tot hem. Hij is daarbovenop mijn beste vriend, het voelde net aan alsof ik mijn broer moest kussen. Verschrikkelijk dus! Gelukkig wist hij er toch nog iets leuks van te maken."

De 23-jarige Tisdale gaf recent nog toe dat ze geen horrorfilm meer durft te bekijken nu ze alleen woont. "Ik hou het op komedies. Zelf actrice zijnde zou ik toch beter moeten weten, maar het probleem is dat ik een veel te levendige verbeelding heb."

Vader Amy Winehouse veinsde hartaanval om haar te redden


Amy Winehouse's vader Mitch wordt steeds wanhopiger én drastischer in zijn pogingen om zijn verslaafde dochter van de ondergang te redden. Onlangs veinsde hij met hulp van zijn dokter zelfs een hartaanval. Amy geloofde hem, zocht hulp en sindsdien is ze weer "helemaal terug".

"Ik wist echt niet meer wat te doen. Het ging beter met Amy, ze was clean, en toen ging ze weer terug naar haar verslaafde man Blake Fielder-Civil", vertelt Mitch Winehouse. "Ik wil dat haar fans weten dat ze weer zichzelf is en zeer binnenkort als vanouds prachtige muziek gaat maken."

Wedden?

donderdag 30 juli 2009

Publiek loopt weg tijdens Brüno


ALPHEN/GOUDA - Een deel van het publiek is deze week weggelopen tijdens de film Brüno die draait in bioscoop Euro Cinema in Alphen.

De beelden zouden pornografisch zijn. ,,Maar er wordt ook hard gelachen,'' pareert Berend Jan de Wilde de kritiek.

De exploitatiemanager van JT Bioscopen, waar Euro Cinema onderdeel van is: ,,De film kent momenten waarbij iedereen giert van het lachen, maar er zijn ook momenten dat je de wenkbrauwen fronst.''

Volgens hem zijn elders (de film draait onder meer ook in Gouda) mensen weglopen. ,,Overigens gebeurt het niet alleen bij Brüno; mensen lopen soms ook weg bij horrorfilms.''

Brüno is de nieuwste film van Sacha Baron Cohen. De Britse komiek scoorde eerder met Borat. ,,Dat was een redelijk vrouwonvriendelijke film. Ook daar waren de meningen over verdeeld. De regisseur weet hoe hij de gevoelige snaar moet raken,'' zegt De Wilde.

De exploitatiemanager meent dat filmbezoekers zich vooraf goed kunnen inlezen. ,,Je kunt een weloverwogen keuze maken,'' stelt hij. ,,Er wordt veel over films geschreven. Volg de kritieken.''

De Wilde adviseert weglopers niet meteen de bioscoop te verlaten. ,,Verlaat je de zaal na een kwartier, dan is er in overleg met de bedrijfsleider wel een film te vinden die je dan kunt kijken.''

Overnachten naast overleden dierbare


HEDEL - In het Gelderse Hedel opent binnenkort een uitvaarthotel zijn deuren. In het hotel, dat onderdeel uitmaakt van een uitvaartcentrum, kunnen nabestaanden op elk moment van de dag bij hun overleden dierbare zijn én blijven slapen.

In het nieuwe rouwcentrum komen twee hotelkamers, bestaande uit een woonkamer, loungehoek, een slaapplek voor twee personen en een aparte ruimte waarin de nabestaande ligt opgebaard. De familie kan door een simpele druk op een knop een drankje, ontbijt of diner bestellen. De kamer kost 120 euro per dag.

Volgens uitvaartondernemer Henri Stork van Uitvaartverzorging Stork Maasdriel voorziet het hotel, dat naar verwachting 1 oktober opengaat, in een grote behoefte. "Stel dat een vader of moeder hier in de omgeving overlijdt, maar de zoon of dochter woont in Amsterdam.

Dan moet hij of zij elke dag een eind rijden en alle files trotseren om hier te komen. Juist voor hen is dit een uitkomst, want ze kunnen gewoon blijven slapen en hoeven niet op en neer te rijden." Bovendien ervaart de uitvaartondernemer dat er mensen zijn die behoefte hebben om 24 uur per dag bij hun overleden dierbare te zijn.

"Zo'n 2,5 jaar geleden maakte ik mee dat een man die net zijn vrouw verloren had, geen afscheid van haar kon nemen en er om 23.00 uur nog was. Ik heb hem toen maar de sleutel gegeven. De volgende ochtend vond ik hem slapend op de bank." Nu, 2,5 jaar later, heeft Stork een vergunning gekregen van de gemeente Maasdriel en is de bouw in volle gang.

7 onweerstaanbare trekjes bij mannen


Smaken verschillen, maar bepaalde trekjes bij mannen zijn onweerstaanbaar voor zowat alle vrouwen. En dan hebben we het niet over uiterlijke kenmerken, maar over gewoontes en signalen die duiden op méér, veel meer.

1) Meester van de knipoog
De knipoog lijkt een gemakkelijk verleidingsmiddel, maar in de foute, euh, handen kan dit een averechts effect hebben. Sommige mannen maken de knipoog een sexy verleidingstechniek, waar het bij de meeste mannen belachelijk is. Dus mannen: oefening en kritische zelfinspectie brengen je op het juiste pad.

2) Altijd en overal kalm
De kalmte die een man uitstraalt op een nerveus of onzeker moment, oefent een enorme aantrekkingskracht uit op vrouwen. Nooit gestresseerd, nooit nerveus, nooit opgejaagd of opgefokt, maar kalm & cool is hij de tegenpool van veel vrouwen die rondlopen als stresskippen zonder kop. Opgelet mannen: 'kalm' wil niet zeggen 'onverschillig', 'lui' of 'traag'. Dat is namelijk niét sexy.

3) Zorg dragen voor zichzelf
De haren regelmatig gewassen en geknipt, het lichaam in redelijk goede staat: dat toont dat hij voor zichzelf zorgt en zijn gezondheid als prioriteit stelt. Hij gaat sporten, en zal zijn vriendin motiveren dat ook te doen. Zo zien we het graag!

4) Stijl
Ongeacht welke soort stijl hij heeft, hij heeft er wel een en het past bij hem. Hij draagt de kledij, schoenen en accessoires op de juiste manier en heeft daarbij oog voor de kleuren en snitten die het beste bij hem passen.

5) Mannelijke geur
Feromonen leiden je naar de juiste partner, zo bleek uit eerder onderzoek. Gebruik dus je neus en ruik zijn natuurlijke geur. Als de geur je aanstaat, dan is jullie dna compatibel. Al kan ook een juist (gedoseerd) mannenparfum vrouwen wild maken. Probeer het maar.

6) Hij toont affectie
De kleine gebaren zeggen het allemaal: regelmatig je hand vastpakken, een arm om je heen slaan of zijn hand over je rug laten lopen geven elke vrouw het juiste signaal en kriebels in de onderbuik. Een zeer krachtig gebaar, vooral in het openbaar, dat zegt: 'Zij is van mij en dat wil ik zo houden'.

7) Lachen
Hij lacht luid, hard en vaak, en hij doet jou ook lachen. Humor is zeer opwindend, vooral als je dezelfde soort humor apprecieert. Opgelet met humor ten koste van anderen of uitlachen: dat is niét sexy en zelfs een totale afknapper.

Single Leonardo DiCaprio loopt blauwtje bij dienster


Je zou denken dat Leonardo DiCaprio de vrouwen maar uit te kiezen heeft. Dat klopt ook grotendeels, maar soms laat hij zijn oog vallen op een jongedame die niet onder de indruk is van Hollywoods meest begeerde vrijgezel.

Op stap met Guy Ritchie
Leo verblijft momenteel in Londen voor de opnames van zijn nieuwe film 'Inception' en trekt na de werkuren op met die andere roemruchte vrijgezel, Madonna's ex Guy Ritchie.

12.000 euro drank
De twee trokken eerder deze week naar de nachtclub Whisky Mist, waar ze voor meer dan 12.000 euro tequila en Cristal champagne achterover sloegen. U begrijpt dat de sfeer al gauw vrolijk werd, en Leo werd letterlijk overspoeld door horden gewillige vrouwen. "Leo wees de veiligheidsmensen de vrouwen aan die hij zag zitten. Die brachten de dames vervolgens naar zijn tafel. Hij liet zich hun aandacht en hun attenties welgevallen", aldus een ooggetuige.

Grote brunette
Maar die ene vrouw voor wie Leo een dikke boon had, was niet onder de indruk van zijn avances. "Hij zei tegen zijn vrienden dat hij een van de diensters in de club wel zag zitten, een grote brunette. Hij had haar vorige week al gezien in de club en nodigde haar uit om mee te gaan naar zijn hotel, maar ze weigerde vlakaf en Leo vertrok in zijn eentje".

Sinds hij eerder dit jaar brak met zijn vriendin, het Israëlische model Bar Refaeli, zocht Leonardo troost bij onder meer Cameron Diaz en Pussycat Doll Ashley Roberts.

Meisje (15) pleegt zelfmoord na online pestcampagne


In het Britse Macclesfield heeft een meisje in januari zelfmoord gepleegd nadat ze via netwerksite Bebo zwaar werd gepest door klasgenoten. Dat blijkt uit een hoorzitting over het incident, meldt de Daily Mail. De 15-jarige Megan Gillian nam een overdosis van de pijnstillers die dienden om haar menstruatiepijn te verzachten.

School
De tiener was blijkbaar zo overstuur door de kwetsende opmerkingen die ze steeds te horen kreeg, dat ze weigerde nog naar school te gaan. De school had Megan zelfs uit haar normale klas gehaald vanwege de pesterijen, en haar in een groep probleemleerlingen gestopt. "Het systeem heeft gefaald," zegt haar moeder Margaret, die samen met haar man Mark het dode meisje 's ochtends aantrof in bed.

"Ik zie je graag'
Een vriendin van het meisje had de avond voor het overlijden nog een conversatie met haar over de pijnstillers. "Megan huilde normaal niet, maar ze zei dat ze pijnstillers had genomen", verklaarde de vriendin. "Ze wist niet hoeveel. Megan zei dat ze zich ziek voelde, en later kreeg ik nog een sms'je waarin stond: 'ik zie je graag, vergeet dat nooit'."

Pesten
Andere vrienden van Megan wisten van de kwetsende opmerkingen, die blijkbaar gingen over de kleren en het uiterlijk van het meisje. Er is echter geen duidelijk bewijs dat er iets ongewoon kwaadaardig is gezegd, blijkt nu uit het onderzoek. Het lijkt erop dat een woordenwisseling op school in de dagen en weken daarna is blijven hangen, luidt het. "Het is mogelijk dat die bewuste dag nog iets gebeurd is waardoor Megan heel erg van slag was," zeggen de onderzoekers.

Pijnlijke blunder
In maart, twee maanden na de zelfmoord van het meisje, stuurde de school per ongeluk nog een brief naar de ouders. Daarin waarschuwde de onderdirecteur dat Megan het schoolbal niet zou mogen bijwonen, als ze niet vaker naar school kwam. "Leerlingen moeten minstens 92 procent van de lessen bijwonen, en Megan zit momenteel op 60,4 procent," luidde het. De school bood verontschuldigingen aan, en wijt de blunder aan een computerfout.

6 mythes rond overgewicht uitgelegd


Over overgewicht doen veel weetjes maar ook veel mythes de ronde. Dit zijn de vijf meest voorkomende:

MYTHE 1: Je moet vermageren als je BMI te hoog is
De body mass index of BMI is een goed beginpunt om te bepalen of je te veel weegt of niet. Een van de voordelen is dat het gewicht relateert aan je lengte.

Maar deze maat is niet perfect. Een BMI houdt geen rekening met je fitheid, je botstructuur of waar je extra gewicht vandaan komt: spieren of McDonalds. Spieren wegen immers zwaarder dan vet en wie erg gespierd is kan volgens zijn BMI (te) veel wegen, en toch amper vet bezitten. Nuance door een doktersbezoek is dus nodig.

MYTHE 2: Extra kilo's zijn altijd slecht nieuws
Ook hier weer een paradox: elke kilo te veel is slecht voor je gezondheid, maar mensen met licht overgewicht (BMI tussen 25 en 30) lijken net sterker te zijn en overleven vaker een hartoperatie. Ze zouden ook minder kans hebben om te sterven aan ademhalingsziektes, alzheimer, leveraandoeningen en andere ziektes.

MYTHE 3: Vermageren is altijd goed
Zelfs maar een klein beetje vermageren, heeft meteen een positief effect op je lichaam. Toch is vermageren niet altijd goed: jojo'en (waarbij je afvalt en even snel weer bijkomt) zet net een grotere druk op je hart, verstoort je metabolisme en veroorzaakt galstenen. Traag maar zeker afvallen door belangrijke veranderingen in je levensstijl is dus zeker beter dan een crashdieet.

Ook eetstoornissen als anorexia en boulemie kunnen leiden tot hartritmestoornissen en elektrolytische onevenwichten. Ook je tanden kunnen zwaar aangetast raken van het maagzuur in braaksel. "Beter vijf kilo overgewicht dan continu afvallen en weer bijkomen", klinkt het.

MYTHE 4: Slank is gezond
Het lijkt alsof slanke mensen zich geen zorgen moeten maken, maar niets is minder waar. Er zijn ook mensen zonder overgewicht die desondanks geen groenten of fruit eten, of roken als een ketter. Ook kan hun vetgehalte veel te hoog zijn. Intern vet verhoogt de kans op hartziekten, diabetes en kanker.

Een op vijf mensen die aan type 2-diabetes lijkt is slank. Zij krijgen de ziekte door hun genen, niet door te veel te eten en te weinig te bewegen. Wie slank is en rookt, heeft meer kans op long- en hart ziekten. Bovendien heeft een kwart van de slanke mensen minstens twee metabolische factoren met te hoge waarden, zoals bloeddruk, bloedsuikerspiegel of triglyceriden.

MYTHE 5: Alle vet is slecht
Niet dus. Er bestaan verschillende soorten vet, waardoor mensen die even groot en even dik toch niet even gezond kunnen zijn. Vet aan de buik en taille is bijvoorbeeld gevaarlijker dan vet aan de heupen, kont en billen. Buikvet wordt onder andere gelinkt aan erectiestoonissen, Alzheimer en diabetes.

Ook wie vet opslaat in de lever is ongezonder dan wie dat niet doet. Het enige probleem hier mee is dat dit moeilijk te ontdekken valt. Over het algemeen kan je stellen dat vet slecht is voor iedereen, alleen is het voor sommigen slechter dan voor anderen.

MYTHE 6: Vet en fit, dat bestaat niet
Hier bestaat nog geen duidelijkheid over, ondanks alle nuances over gewicht en vet die we hierboven hebben gemaakt. De mate van overwicht speelt hier duidelijk een rol. Wie licht overgewicht heeft en een actief leven heeft, zal wel fitter zijn en minder vaak een hoge cholesterol of hartziekte hebben. Hoe gezonder en actiever je leeft, hoe minder de negatieve effecten van het overgewicht.

Ook fitheid is niet duidelijk omschreven. Veel is afhankelijk van hoe snel je hartslag terug normaal wordt. Hoe sneller het herstelt van de inspanning hoe beter. Dus zelfs als je niet meer afvalt, kan je maar beter blijven sporten: je doet er je hart en je longen een plezier mee.

Schadeclaim tegen reisbureau wegens blote buurmeisjes


Een Servische vrouw heeft een schadevergoeding geëist van een reisorganisatie omdat haar dure vakantie in Griekenland was verprutst door twee blote meiden. De mooie meiden zaten vaak poedelnaakt op het balkon van het appartement naast dat van het Servische echtpaar, berichtte de Belgradose krant Politika vandaag.

Nek verrokken van het loeren
Het vrouwelijk schoon was de echtgenoot van de Servische niet ontgaan. Hij bleef vaak op het balkon hangen, wilde niet naar het strand gaan of andere uitstapjes maken. Bij pogingen de beide meisjes nog beter te zien, "verrekte hij zelfs zijn nek" volgens de vrouw.

Indiase medicijnman onthoofdt meisje (5) als offer


Een medicijnman op het Indiase platteland die een man aan zonen wou helpen heeft een erg gruwelijke daad gesteld. De medicijnman onthoofdde het vijfjarige dochtertje van de man als offer. Dat heeft de politie van het noordelijke district Lakhimpur Kheri gemeld.

De vader van Vandana Kumari had eerder wel al zonen gehad, maar allemaal waren ze op zeer jonge leeftijd gestorven. De man stapte wanhopig naar een medicijnman om raad te vragen. Die raadde hem aan zijn probleem op te lossen door een menselijk offer te brengen.

Diep geloof in zwarte magie
Daarop lokten de medicijnman, een assistent en de vader de vijfjarige Vandana naar een veld. Daar startte de medicijnman enkele rituelen en gebeden om het meisje uiteindelijk te onthoofden. De politie vond het onthoofde lichaampje nadat de moeder haar dochtertje als vermist had opgegeven. Het drietal werd onmiddellijk aangehouden.

Op het Indiase platteland is het geloof in zwarte magie diep ingeburgerd. De meeste families willen graag zonen voor de kostwinning. Volgens de hindoeïstische rituelen zijn de zonen ook noodzakelijk om later de brandstapel van hun overleden ouders aan te steken.

Weekje chatten uit Frankrijk kost vrouw 9.863 euro


Een 35-jarige vrouw uit Leopoldsburg moet een factuur van 9.863,35 euro betalen aan Mobistar. De vrouw had op vakantie in Frankrijk een uurtje per dag gechat via mobiel internet (via het gsm-netwerk).

Vanuit hun vakantieadres in Frankrijk maakten de vrouw (Ann Tubbeckx) en haar man (Jan Vaneylen) een week lang een uurtje per dag gebruik van de videochatsite Paltalk.com om te keuvelen met vrienden, schrijven de Concentrakranten. De videobeelden van haar webcam veroorzaakten op die korte tijd een enorm dataverbruik.

En dat leverde door de pittige tarieven voor mobiel internet een gepeperde rekening op. Mobistar zei dat de factuur correct is. Het bedrijf was wel bereid tot een minnelijke schikking.

Helft van vrouwen schaamt zich bij aankoop glijmiddel


48 percent van de Belgische vrouwen zich schaamt bij de aankoop van een glijmiddel. Voor drie percent van hen is de drempel zo groot dat zij iemand anders naar de apotheek sturen.

Glijmiddel
De helft van de vrouwen moet eens in haar leven glijmiddel kopen omdat ze kampt met vaginale droogte, vaak gebeurt dit na een bevalling. Ook blijkt uit het onderzoek dat bijna de helft van de vrouwen zich ervoor schaamt een flesje glijmiddel in huis te halen om dit probleem te verhelpen. "Dat is een zeer opmerkelijk resultaat in een maatschappij waar dagelijks uitgebreid gesproken wordt over seks en intimiteit", zegt product manager bij glijmiddelproducent Sensilube Dave Verzantvoort.

Doorzetters
Uit het onderzoek blijkt wel dat bijna alle vrouwen (97 procent), eenmaal zij de beslissing hebben genomen een middel tegen intieme droogte aan te kopen, zij zich niet laten afschrikken. Ze gaan toch dat flesje glijmiddel bij de apotheker halen. "Het onderzoek toont aan dat de taboesfeer omtrent intieme onderwerpen ook in deze moderne tijden overeind blijft. Vrouwen blijven echter niet bij de pakken zitten, ze willen intieme ongemakken verhelpen. Het zijn doorzetters, maar dan wel met blosjes op hun wangen", besluit Dave Verzantvoort.

12 signalen dat je lief een loser is


Elke vrouw wil de foute partner vermijden. Een van de ergste soort, na het agressieve type is ongetwijfeld de loser die een invloed heeft op elk vlak van je leven tot je uiteindelijk niets meer leuk vindt. Deze 12 signalen wijzen erop dat je lief een loser is... een gewaarschuwde vrouw is er twee waard!

1) Klagen en zagen, zonder alternatief
Alles wat jij voorstelt, breekt hij af tot op het bot - maar zelf verzint hij nooit plannen. Bovendien, iets doen omdat het voor jou belangrijk is, zit er niet in.

2) Vrienden
Jouw vrienden vinden hem maar niets, en jij vindt zijn vrienden maar niets. Je beste vriendin wil niet meer bij jou thuis op bezoek komen als hij er is, en je hoort steeds vaker kritische geluiden. Zeker als ze uit verschillende hoeken komen, is dat een teken dat je niet zou moeten negeren.

3) Liegen en bedriegen
Hij liegt je constant voor, maar je betrapt hem bijna elke keer. Ook tegen zijn moeder en zijn beste vrienden liegt hij er op los. Wil je wel iemand in je leven die je niet kan vertrouwen?

4) Profiteur
Hij is niet gewoon gierig, hij probeert te profiteren zonder ooit iets terug te geven. Dat is egoïstisch en duidt op iemand die zichzelf het recht geeft zich vanalles toe te eigenen. Wie denkt hij wel dat hij is?

5) Onverzorgd
Zijn kleren zijn vuil, zijn haar vet, hij heeft geen stijl en hij verzorgt zichzelf niet. Als hij zich eens netjes moet aankleden maakt hij er een groot drama van, en hij vermijdt het uit alle macht.

6) Nooit iets nieuws
Iedereen is in meerdere of mindere mate een gewoontedier, maar wie nooit eens iets nieuws proberen (een drankje, een kledijmerk of een café), zit vastgeroest. En die krijg je nooit meer los.

7) Verbeteren
Hij verbetert je en wijst op je fouten of er nu publiek bij is of niet. In zijn ogen heb je altijd ongelijk. Stap hier niet in mee: het ondermijnt je zelfvertrouwen en maakt je te meegaand.

8) Kritiek
Hij kan niet tegen kritiek, ook al spuit hij er zelf de héle tijd. In zijn ogen is hij perfect. Dat is duidelijk niet het geval.

9) Lachen met succes
Iedereen met succes, in je vriendenkring of op tv, is het voorwerp van zijn spot. Want hij kan het beter en hij is cooler, duh! Alleen: waarom doet hij dan nooit iets?

10) Mama
Ze doet zijn was en plas en hij behandelt haar als vuil. Of slechter nog: hij aanbidt haar en gaat nooit tegen haar in.

11) Collega's
Als hij al werk heeft, heeft hij het nooit lang en hij is niet geliefd bij de collega's. Sterker nog: ze geven een feestje omdát hij weg gaat.

12) Hete stoten
Ook al heeft hij jou, hij wijst elk knap meisje aan dat zijn richting uitkomt. Hij praat tegen je alsof je zijn beste homoseksuele vriend bent. Niet dus

Ex-man: "Amy vrijt nog beter dan ze zingt"


Amy Winehouse heeft een enorme seksdrive, als we haar ex-man Blake Fielder-Civil mogen geloven. het verbaasde hem dan ook niet dat ze hem met minstens vier andere mannen bedroog. "Telkens bekende ze me dat ze me had bedrogen en dat ze er spijt van had. Telkens vergaf ik haar, ze kon haar geluk niet op. Onze relatie is van de eerste dag zeer fysiek geweest, Amy heeft een enorme seksdrive. Onze relatie was gebaseerd op seks, die fenomenaal was. Amy vrijt nog beter dan ze zingt.
Blake is boos op de minaars van zijn ex, hij is van oordeel dat ze haar misbruikten terwijl ze verslaafd was en geen eigen keuzes kon maken. "Amy is zeer eenzaam en ze heeft altijd al haar seksualiteit aangewend om nieuwe vrienden te maken".

Paard op hol: Dolle rit over bomvol strand De Panne


Duizenden toeristen zijn gisternamiddag in De Panne opgeschrikt door een op hol geslagen paard. Enkelen badgasten moesten zich in zeven haasten uit de voeten maken.

Het dier liep in galop op het strand richting de bewaakte zone, waar het door de mensenmassa zigzagde. Pas na een dolle rit van meer dan twee kilometer kon een redster het paard doen stoppen.

Buiten ruiter Jean-Marc Decroo (42), die enkel wat pijn aan de lies had, raakte niemand gewond, schrijft Het Laatste Nieuws vandaag.

34 mensen naar ziekenhuis nadat vrouw parfum spuit


De brandweer van Forth Worth, vlakbij Dallas in Texas, moest gisteren uitrukken naar een call center van de Bank of America. Een honderdvijftigtal mensen klaagde over misselijkheid en duizeligheid. De brandweer ging er aanvankelijk van uit dat het om koolstofmonoxidevergiftiging ging of om een of ander giftig gas. Bleek dat het om vrouwenparfum ging.

34 mensen moesten uiteindelijk naar het ziekenhuis overgebracht worden. 110 mensen werden ter plaatse behandeld. Volgens de brandweer klaagden twee werknemers van het call center over kortademigheid en duizeligheid nadat een vrouwelijke collega parfum had opgedaan. Pas nadat er een mededeling rondging dat mensen die dezelfde symptomen vertoonden zo snel mogelijk het gebouw moesten verlaten, meldden steeds meer mensen zich ziek. Het is nog niet duidelijk welk soort parfum er werd gespoten.

'Drankverkoop op internet verbieden'

Als het aan de SP en PvdA ligt wordt de verkoop van alcohol op internet verboden. Ze zouden graag zien dat in de nieuwe Drank- en Horecawet regels worden opgenomen over drankverkoop op internet, zo meldt het Nederlands Dagblad.

Eerder was er de oproep van de brancheorganisatie Slijtersunie. Slijters vinden namelijk dat het niet terecht is dat zij aan allerlei regels moeten voldoen omtrent de verkoop van drank en dat er op internet geen voorwaarden gelden.

Onderzoek

Het blijft een knelpunt, zo weet ook de Voedsel en Waren Autoriteit. Via internet is het lastig om de leeftijd van de besteller te controleren. Het CDA wil dat er onderzocht wordt hoeveelheid drank er wordt verkocht via internet.

woensdag 29 juli 2009

Uit baarmoeder gestolen baby leeft

PLYMOUTH - Een acht maanden baby die uit de baarmoeder van haar vermoorde moeder was gesneden en meegenomen, is woensdagavond levend teruggevonden. Dat meldden Amerikaanse media.

De baby werd in het gezelschap van haar waarschijnlijke kidnappers, een 35-jarige vrouw en een mannelijk kompaan, aangetroffen in de plaats Plymouth in de staat New Hampshire. Beide verdachten worden verhoord. De baby wordt onderzocht in het ziekenhuis maar lijkt in goede gezondheid te verkeren.

De 23-jarige hoogzwangere vrouw werd vorige week vermoord. Ze werd zwaar verminkt aangetroffen in haar woning in Worcester, Massachusetts, nadat buren hadden geklaagd over stankoverlast. Pas tijdens de autopsie bleek dat de vrouw zwanger was geweest.

De 35-jarige vrouw was een kennis van het slachtoffer. Ze had de argwaan van haar omgeving gewekt door te beweren dat ze net bevallen was.Het geval staat niet op zichzelf in de Verenigde Staten. Het afgelopen jaar is het al drie keer eerder voorgekomen dat een zwangere vrouw werd opengesneden voor haar baby. Altijd was de dader een vrouw met een kennelijke kinderwens.

Psychologen WOEST op Wikipedia


Een aantal psychologen is woedend op Wikipedia, meldt nrc.next. De online encyclopedie heeft namelijk informatie over de Rorschachtest online gezet.

Dat is de beroemde 'wat-zie-je-hierin' inktvlekkentest. Psychologen gebruiken de antwoorden van de test om persoonlijkheidskenmerken van hun cliënten te bepalen. Sommigen van hen zijn nu bang dat kandidaten de 'juiste' antwoorden inmiddels al weten door de informatie op internet. De Rorschachtest wordt in Nederland jaarlijks duizenden keren afgenomen

10 straffe stoten die vrouwen doen uit wraak


Een boze vrouw is er verschillende waard. Ze kookt en stroomt over van energie, en als ze het lef heeft, zet ze het haar bedriegende man betaald. Dit zijn 10 straffe stoten die vrouwen wereldwijd al uitgehaald hebben.

1) Kokend water
Een Amerikaanse 67-jarige vrouw stond op om 6 uur 's ochtends, kookte een ketel water en goot de inhoud ervan leeg op zijn intieme delen. De reden? Na 20 jaar huwelijk was de man vreemd gegaan en dat kon Oyinda Ojofeitimi moeilijk verkroppen. Door zijn penis te verbranden 'wou ze voorkomen dat hij haar ooit nog bedroog'. Ojofeitimi belde zelf nog 911, maar haar man is bedekt met tweede- en derdegraadsbrandwonden.

2) Ebay
'Annastella' nam wraak op haar man door een leeg zakje condooms (maat 'small') en de zwarte kanten onderbroek (maat large) van zijn minnares te veilen via ebay. Ze waren 22 jaar getrouwd.

3) Hamer
Actrice Teri Garr werd om half vijf 's ochtends wakker gebeld door een vrouw die zei dat ze al maanden met hem naar bed ging. De minnares wilde haar inlichten omdat ze zélf bedrogen werd. Garr stapte uit bed, verzamelde zijn spullen, nam een hamer en reed naar zijn huis. Toen brak ze alle ramen met de hamer. Wat er met de spullen gebeurde is onduidelijk. PS: dit incident dateert al van 1990.

4) Homofoon
Mylissa strafte haar ontrouw vriendje op verschillende manieren: ze liet zijn telefoontjes doorschakelen naar een homosekslijn, sneed de zakken uit zijn broeken en reed in het midden van een zwoele zomernacht naar zijn huis om de verwarming op het maximum te zetten en de uitknop vast te lijmen. Nou.

5) Bijtertje
Een klassieker: vrouw bijt penis van man na ontrouw. Katya Kharitovonova deed het nadat ze haar man en haar beste vriendin naast haar in bed betrapte op orale seks. De drie keken naar 'War of the Worlds' toen Katya in slaap viel en wakker werd in een andere nachtmerrie wakker werd.

"Ik zag bloed uit Liza's mond komen en voelde plots een scherpe pijn", getuigt de ontrouwe man. Daarna weet hij niets meer want hij was bewusteloos. Dokters hebben zijn 'werktuig' weer kunnen aanhechten. Geen idee of het nog werkt zoals voorheen...

6) 50 cent
Toen Hayley Shaw op de radio hoorde dat haar man haar dumpte voor een pinupsterretje, nam ze wraak waar het het meest pijn ging doen: zijn auto. Ze zette de Lotus Esprit Turbo (waarde: 45.000 dollar) op ebay en verkocht het binnen de 5 minuten voor 90 dollarcent. De man praatte eerder ook al on air over zijn fantasieën met de zus van zijn vrouw en toen Hayley hem belde om hem terecht te wijzen, liet hij haar uitrazen.. on air.

7) De vuile was buitenhangen
Rachel Marsen leerde dat Wikipedia-oprichter Jimmy Wales haar dumpte via Wikipedia. Daarop nam ze zijn vuile was, waaronder een t-shirt met vlekken en een sweater, en verkocht deze via e-bay. Over 'de vuile was buitenhangen' gesproken...

8) Brandstichting & vandalisme
Sommige katjes worden echte tijgers, net zoals Lisa 'Left Eye' Lopez die de villa van haar ex platbrandde en verschillende van zijn auto's kort en klein sloeg. Ze kreeg vijf jaar voorwaardelijk. Ondertussen is de zangeres overleden.

9) Oeps
Clara Harris reed over haar man met haar Mercedes toen ze er achter kwam dat hij vreemdging. Ze kreeg 20 jaar cel voor moord.

10) E-mail
Een e-mail naar alle zakencontacten, waaronder grote cheffen bij Volkwagen en dergelijke: dat is wat Paul Evans kreeg voor zijn ontrouw. Zijn vrouw stuurde de mail, waarin stond te lezen: "Ik, Paul Evans, ben een liegend, bedriegend, arrogant stuk stront. Nee, dat is niet waar, het is erger. Ik ben onuitstaanbare, onbetrouwbare, frauduleuze klootzak, die deze attitude niet enkel bewaart voor zijn vrouw. Oh ja, nog een ding: ik heb een extreem klein penis die een neusgat nog niet zou kunnen bevredigen, laat staan iets anders. Daarmee sluit ik deze bekentenis af. Groetjes, Paul Evans." Auch.


Het grote broekje en het kleine condoom.

Italië krijgt abortuspil


In het overwegend katholieke Italië komt een abortuspil op de markt. De pil, die werd toegelaten na een testperiode van bijna twee jaar, wordt in andere landen al gebruikt om een ongewenste zwangerschap binnen de eerste vijf tot zeven weken te beëindigen.

Een wet uit 1978 laat in Italië alleen chirurgische abortussen toe. Artsen mogen op grond van gewetensbezwaren afzien van een ingreep, wat ongeveer 70 procent van de gynaecologen ook doet.

Paris waarschuwt: "Meisjes, maak geen sekstapes"


Paris Hilton wil jonge meisjes ontraden "vernederende sekstapes" te maken, zoals zij zelf lekker wél deed. Toen in 2003 beelden lekten van haar en haar ex-vriendje Rick Salomon rampetampend, was ze naar verluidt in alle staten. Nu wil ze dat jonge meisjes twee keer nadenken voordat ze instemmen met het verzoek van hun vriendjes om zich te laten filmen terwijl ze seks hebben.

Vernederd en beschaamd
"Ik wil niet dat meisjes in de situatie belanden waar ik in verzeild ben geraakt. Laat je nooit ompraten iets te doen waar je geen zin in hebt. Ik voelde me vernederd, was beschaamd en in shock. Het was niet mijn schuld, iemand heeft me dat aangedaan. Ik heb intussen geleerd een sterke vrouw te zijn. Maar het was bijzonder pijnlijk. Als je iemand vertrouwt, als je houdt van iemand, en dan doen ze zoiets met je. Het stoort me nog elke dag".

Maar toch kassa, kassa
Toch even opmerken dat Paris ook elke dag een percentage opstrijkt van de opbrengst van de sekstape, die op dvd werd uitgebracht onder de titel 'One Night In Paris'.

Vooroordelen
De 28-jarige hotelerfgename had het over haar sekstape in een documentaire over zichzelf. Paris wil het MTV-programma 'Paris, Not France' aanwenden om enkele misverstanden over haar levensstijl de wereld uit te helpen.

Niets voor niets
"Heel wat mensen denken dat ik een fuifbeest ben en beseffen niet dat ik ook een zakenvrouw ben. Al tien jaar. Wie me nog nooit ontmoet heeft, denkt wellicht dat ik een verwend nest ben die nooit heeft moeten werken. Wel, ik heb heel hard gewerkt voor wat ik heb bereikt. Ik heb niets voor niets gekregen".

Top tien naaktresorts


U houdt ervan rond te huppelen in uw adamskostuum, ook op vakantie? De leden van TripAdvisor.com stelden een top tien samen, met de beste en mooiste naaktresorts ter wereld. Kijk even mee.

1:
Sint-Maarten, Club Orient Resort

Witte stranden en onbewoonde eilandjes doen de gasten hier hun gêne vergeten. Een reiziger op TripAdvisor: "Hier verblijven is het dichtste dat een mens bij de hemel kan geraken zonder te sterven. Naakt zijn voelt hier zo naturel aan dat zelfs beginnelingen hun kleren spontaan uitspelen."

2:
Tenacatita, Mexico, Punta Serena

Hete baden met zicht op het water, prachtige stranden en een bruisende bar en zwembad. Een Mexicaans juweeltje.

3:
Palm Springs, Californië, VS, Terra Cotta Inn

Ooit was dit een plaats waar beroemdheden zich graag terugtrokken. Nu worden er alle soorten bezoekers gepamperd. Een reiziger: "Een plek waar je je totaal op je gemak voelt en waar je de stress en zorgen samen met de kleren van je afwerpt."

4:
Desert Hot Springs, Californië, VS, Living Waters Spa

Hete mineraalzwembaden en luxe-accomodaties. Living Waters Spa is de ideale plek voor een op en top natuurlijke ontspanning in de Californische zon.

5:
Riviera Maya, Mexico, Au Naturel Club

Een ware luxueuze naaktervaring. "Iedereen is hier om te relaxen, van de zon te genieten en te ontstressen. Ik kan geen betere spot bedenken om dat allemaal te doen dan hier", aldus een reiziger op TripAdvisor.

6:
Isla Solarte, Panama, Garden of Eden Resort

Er moest er toch eentje tussenzitten met deze naam! Ongerept eiland aan de Panamese Caribbische kust. Een reiziger: "Lekker eten, leuk gezelschap in een betoverend decor. Je kan er de hele dag relaxen of het water en de eilandjes in de buurt verkennen."

7:
Bonaire, Sorobon Beach Resort

Bezoekers komen hier voor de rust van dit toevluchtsoord in Bonaire. Met zijn ondiepe, beschermde baai, die van het zwemmen, het duiken en het snorkelen een waar festijn maken.

8:
Negril, Jamaica, Grand Lido Negril Resort & Spa

Een bestemming voor koppeltjes. Zich opmaken voor een romantisch etentje of zich helemaal uitkleden op het nudistenstrand, het kan er allemaal in pure luxe. Een TripAdvisor-lezer: "Het strand is prachtig, het water kristalhelder en zo warm en rustig. Je kan er de hele dag ronddobberen op vlotjes in het paradijs."

9:
Puerto Plata, Dominicaanse Republiek, Caliente Caribe Resort & Spa

Je mag er ook je kleren aanhouden, maar het moet niet, als je van een natuurlijk en comfortabel feest wil genieten. "Kijken naar de sterren en de maan vanuit het warme bad op het strand was één van onze meest memorabele momenten", zei een reiziger.

10:
Tullum, Mexico, Cabanas Copal

"Perfect strand en een uitdaging voor naturisten. Adembenemende vergezichten van het strand, geschikt voor avontuurlijke koppels", vat een TripAdvisor-lezer het samen.