maandag 20 juli 2009

Zelfs Gerard Butler laat Aniston vallen voor Jolie


De geruchten deden snel de ronde dat Jennifer Aniston tegenspeler Gerard Butler aan de haak had geslagen. Foto's waarbij de twee dicht tegen elkaar liepen, leken dat te bevestigen. Maar niets blijkt minder waar.

Zoveelste keer
Butler haast zich de benen om het lijf om te zeggen dat er niets gaande is tussen hen. Integendeel zelfs: de acteur is veel meer onder de indruk van Angelina Jolie dan van Jennifer Aniston. Daarmee moet Aniston voor de zoveelste keer de duimen leggen tegen Angelina, waar ze eerder ook al ex-man Brad Pitt aan verloor die met Angie wél aan kinderen begon.

De mooiste versus cool
"Toen ik Angelina zag, dacht ik: Kan je nog mooier zijn? Ik had haar al in films gezien en dacht toen dat ze de mooiste vrouw ter wereld moest zijn. Maar in het echt is ze nog mooier", bekent Butler. Over Aniston had hij te zeggen dat ze 'cool en relaxed is' en 'dat ze met beide benen op de grond staat'.

Daarmee is Butler de zoveelste mislukking voor Aniston op liefdesvlak. Eerder liepen ook al romances met Vince Vaughn, John Mayer en recent nog Bradley Cooper stuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten