donderdag 30 juli 2009

12 signalen dat je lief een loser is


Elke vrouw wil de foute partner vermijden. Een van de ergste soort, na het agressieve type is ongetwijfeld de loser die een invloed heeft op elk vlak van je leven tot je uiteindelijk niets meer leuk vindt. Deze 12 signalen wijzen erop dat je lief een loser is... een gewaarschuwde vrouw is er twee waard!

1) Klagen en zagen, zonder alternatief
Alles wat jij voorstelt, breekt hij af tot op het bot - maar zelf verzint hij nooit plannen. Bovendien, iets doen omdat het voor jou belangrijk is, zit er niet in.

2) Vrienden
Jouw vrienden vinden hem maar niets, en jij vindt zijn vrienden maar niets. Je beste vriendin wil niet meer bij jou thuis op bezoek komen als hij er is, en je hoort steeds vaker kritische geluiden. Zeker als ze uit verschillende hoeken komen, is dat een teken dat je niet zou moeten negeren.

3) Liegen en bedriegen
Hij liegt je constant voor, maar je betrapt hem bijna elke keer. Ook tegen zijn moeder en zijn beste vrienden liegt hij er op los. Wil je wel iemand in je leven die je niet kan vertrouwen?

4) Profiteur
Hij is niet gewoon gierig, hij probeert te profiteren zonder ooit iets terug te geven. Dat is egoïstisch en duidt op iemand die zichzelf het recht geeft zich vanalles toe te eigenen. Wie denkt hij wel dat hij is?

5) Onverzorgd
Zijn kleren zijn vuil, zijn haar vet, hij heeft geen stijl en hij verzorgt zichzelf niet. Als hij zich eens netjes moet aankleden maakt hij er een groot drama van, en hij vermijdt het uit alle macht.

6) Nooit iets nieuws
Iedereen is in meerdere of mindere mate een gewoontedier, maar wie nooit eens iets nieuws proberen (een drankje, een kledijmerk of een café), zit vastgeroest. En die krijg je nooit meer los.

7) Verbeteren
Hij verbetert je en wijst op je fouten of er nu publiek bij is of niet. In zijn ogen heb je altijd ongelijk. Stap hier niet in mee: het ondermijnt je zelfvertrouwen en maakt je te meegaand.

8) Kritiek
Hij kan niet tegen kritiek, ook al spuit hij er zelf de héle tijd. In zijn ogen is hij perfect. Dat is duidelijk niet het geval.

9) Lachen met succes
Iedereen met succes, in je vriendenkring of op tv, is het voorwerp van zijn spot. Want hij kan het beter en hij is cooler, duh! Alleen: waarom doet hij dan nooit iets?

10) Mama
Ze doet zijn was en plas en hij behandelt haar als vuil. Of slechter nog: hij aanbidt haar en gaat nooit tegen haar in.

11) Collega's
Als hij al werk heeft, heeft hij het nooit lang en hij is niet geliefd bij de collega's. Sterker nog: ze geven een feestje omdát hij weg gaat.

12) Hete stoten
Ook al heeft hij jou, hij wijst elk knap meisje aan dat zijn richting uitkomt. Hij praat tegen je alsof je zijn beste homoseksuele vriend bent. Niet dus

Geen opmerkingen:

Een reactie posten