dinsdag 28 juli 2009

Amerikaanse moeder at hersenen onthoofde baby op


De politie heeft enkele details vrijgegeven van de gruwelijke babymoord in de Texaanse stad San Antonio. Een moeder heeft er zondag haar babyzoontje van 3,5 weken onthoofd. De vrouw at na de moord stukken van het babylijkje op waaronder ook de hersenen. De agenten waren zwaar onder de indruk van de misdaad. "Niemand kon een woord uitbrengen, je kon een speld horen vallen op de plaats van de misdaad", aldus politiechef William McManus.

"Bevel van de duivel"
Na de moord op haar baby heeft Otty Sanchez (33) geprobeerd om zelfmoord te plegen. Toen de politie aankwam zat ze volledig onder het bloed. "Ik heb mijn baby vermoord, ik wil sterven", schreeuwde ze. Ze zei ook dat de duivel haar bevolen had om haar kindje om te brengen. De agenten namen een zwaard, een machete en een keukenmes in beslag.

"Hield onthoofde baby vast"
De vrouw was een week voor het drama gescheiden van haar man en woonde samen met haar moeder en zus, die haar hielpen met het grootbrengen van de baby. Ze hield ook het onthoofde kindje in haar armen toen haar moeder haar ontdekte, blijkt nu. Volgens agent Joe Rios heeft ze ook lichaamsdelen van het kindje opgegeten waaronder de hersenen. De zus van Sanchez en haar twee kinderen waren op het ogenblik van de gruwelijke moordpartij thuis maar bleven gelukkig ongedeerd.

Agenten sprakeloos
Volgens politiechef William McManus waren de agenten diep onder de indruk. "Ze keken elkaar met ongeloof aan en waren onder de indruk. Je kan er een speld horen vallen. Niemand kon een woord uitbrengen, zo erg was het", aldus McManus. Volgens een nicht van Sanchez werd de vrouw ambulant verzorgd in een psychiatrisch centrum. "Het was zeker niet haar bedoeling om dit te doen maar ze was gewoon niet bij haar verstand", aldus Gloria Sanchez. De vrouw is intussen aangeklaagd voor moord en herstelt nog in het ziekenhuis van haar mislukte zelfmoordpoging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten