donderdag 30 juli 2009

7 onweerstaanbare trekjes bij mannen


Smaken verschillen, maar bepaalde trekjes bij mannen zijn onweerstaanbaar voor zowat alle vrouwen. En dan hebben we het niet over uiterlijke kenmerken, maar over gewoontes en signalen die duiden op méér, veel meer.

1) Meester van de knipoog
De knipoog lijkt een gemakkelijk verleidingsmiddel, maar in de foute, euh, handen kan dit een averechts effect hebben. Sommige mannen maken de knipoog een sexy verleidingstechniek, waar het bij de meeste mannen belachelijk is. Dus mannen: oefening en kritische zelfinspectie brengen je op het juiste pad.

2) Altijd en overal kalm
De kalmte die een man uitstraalt op een nerveus of onzeker moment, oefent een enorme aantrekkingskracht uit op vrouwen. Nooit gestresseerd, nooit nerveus, nooit opgejaagd of opgefokt, maar kalm & cool is hij de tegenpool van veel vrouwen die rondlopen als stresskippen zonder kop. Opgelet mannen: 'kalm' wil niet zeggen 'onverschillig', 'lui' of 'traag'. Dat is namelijk niét sexy.

3) Zorg dragen voor zichzelf
De haren regelmatig gewassen en geknipt, het lichaam in redelijk goede staat: dat toont dat hij voor zichzelf zorgt en zijn gezondheid als prioriteit stelt. Hij gaat sporten, en zal zijn vriendin motiveren dat ook te doen. Zo zien we het graag!

4) Stijl
Ongeacht welke soort stijl hij heeft, hij heeft er wel een en het past bij hem. Hij draagt de kledij, schoenen en accessoires op de juiste manier en heeft daarbij oog voor de kleuren en snitten die het beste bij hem passen.

5) Mannelijke geur
Feromonen leiden je naar de juiste partner, zo bleek uit eerder onderzoek. Gebruik dus je neus en ruik zijn natuurlijke geur. Als de geur je aanstaat, dan is jullie dna compatibel. Al kan ook een juist (gedoseerd) mannenparfum vrouwen wild maken. Probeer het maar.

6) Hij toont affectie
De kleine gebaren zeggen het allemaal: regelmatig je hand vastpakken, een arm om je heen slaan of zijn hand over je rug laten lopen geven elke vrouw het juiste signaal en kriebels in de onderbuik. Een zeer krachtig gebaar, vooral in het openbaar, dat zegt: 'Zij is van mij en dat wil ik zo houden'.

7) Lachen
Hij lacht luid, hard en vaak, en hij doet jou ook lachen. Humor is zeer opwindend, vooral als je dezelfde soort humor apprecieert. Opgelet met humor ten koste van anderen of uitlachen: dat is niét sexy en zelfs een totale afknapper.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten