woensdag 29 juli 2009

Top tien naaktresorts


U houdt ervan rond te huppelen in uw adamskostuum, ook op vakantie? De leden van TripAdvisor.com stelden een top tien samen, met de beste en mooiste naaktresorts ter wereld. Kijk even mee.

1:
Sint-Maarten, Club Orient Resort

Witte stranden en onbewoonde eilandjes doen de gasten hier hun gêne vergeten. Een reiziger op TripAdvisor: "Hier verblijven is het dichtste dat een mens bij de hemel kan geraken zonder te sterven. Naakt zijn voelt hier zo naturel aan dat zelfs beginnelingen hun kleren spontaan uitspelen."

2:
Tenacatita, Mexico, Punta Serena

Hete baden met zicht op het water, prachtige stranden en een bruisende bar en zwembad. Een Mexicaans juweeltje.

3:
Palm Springs, Californië, VS, Terra Cotta Inn

Ooit was dit een plaats waar beroemdheden zich graag terugtrokken. Nu worden er alle soorten bezoekers gepamperd. Een reiziger: "Een plek waar je je totaal op je gemak voelt en waar je de stress en zorgen samen met de kleren van je afwerpt."

4:
Desert Hot Springs, Californië, VS, Living Waters Spa

Hete mineraalzwembaden en luxe-accomodaties. Living Waters Spa is de ideale plek voor een op en top natuurlijke ontspanning in de Californische zon.

5:
Riviera Maya, Mexico, Au Naturel Club

Een ware luxueuze naaktervaring. "Iedereen is hier om te relaxen, van de zon te genieten en te ontstressen. Ik kan geen betere spot bedenken om dat allemaal te doen dan hier", aldus een reiziger op TripAdvisor.

6:
Isla Solarte, Panama, Garden of Eden Resort

Er moest er toch eentje tussenzitten met deze naam! Ongerept eiland aan de Panamese Caribbische kust. Een reiziger: "Lekker eten, leuk gezelschap in een betoverend decor. Je kan er de hele dag relaxen of het water en de eilandjes in de buurt verkennen."

7:
Bonaire, Sorobon Beach Resort

Bezoekers komen hier voor de rust van dit toevluchtsoord in Bonaire. Met zijn ondiepe, beschermde baai, die van het zwemmen, het duiken en het snorkelen een waar festijn maken.

8:
Negril, Jamaica, Grand Lido Negril Resort & Spa

Een bestemming voor koppeltjes. Zich opmaken voor een romantisch etentje of zich helemaal uitkleden op het nudistenstrand, het kan er allemaal in pure luxe. Een TripAdvisor-lezer: "Het strand is prachtig, het water kristalhelder en zo warm en rustig. Je kan er de hele dag ronddobberen op vlotjes in het paradijs."

9:
Puerto Plata, Dominicaanse Republiek, Caliente Caribe Resort & Spa

Je mag er ook je kleren aanhouden, maar het moet niet, als je van een natuurlijk en comfortabel feest wil genieten. "Kijken naar de sterren en de maan vanuit het warme bad op het strand was één van onze meest memorabele momenten", zei een reiziger.

10:
Tullum, Mexico, Cabanas Copal

"Perfect strand en een uitdaging voor naturisten. Adembenemende vergezichten van het strand, geschikt voor avontuurlijke koppels", vat een TripAdvisor-lezer het samen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten