vrijdag 31 juli 2009

Beroemde mama's wild van crème die borsten lift


Een baby op de wereld zetten is een aanslag op je figuur. Een verstevigende crème beweert de effecten die een zwangerschap op je lichaam heeft te kunnen omdraaien. Celebs als Jessica Alba bekenden dit wondermiddel duchtig te smeren.

Wonderbra in potje
De 'Mama Mio Tube Cream' wordt de 'Wonderbra in een potje' genoemd. De makers beweren dat hij voor 23 euro per potje snel de huid rond de borst en de nek verstevigt. Volgens jonge mama Jessica Alba is het een wondermiddel: "Het hielp mij vorig jaar terug strak te worden na de geboorte van mijn dochter Honor". Ook Sienna Miller en Kirsten Dunst, hun figuur leed zelfs nog niet onder een zwangerschap, gebruiken het middeltje om de effecten van de zwaartekracht en veroudering tegen te gaan. Vrouwen die de crème probeerden zeggen dat ze al na een week een mooiere decolleté hadden.

Niet iedereen enthousiast
De magische ingrediënten zijn omega-oliën en shea butter om te hydrateren, het antioxidant Q10 zou de cellen vernieuwen en de productie van collageen stimuleren. Beautyexperte Elsa McAlonan is iets minder enthousiast over dit middeltje: "Crèmes die de borst verstevigen kunnen geen wonderen verrichten. Als je dit product dagelijks smeert zal het je borsten zachter, steviger en strakker maken. Maar het belangrijkste beautygeheim voor stevige borsten is een goede beha die de kwetsbare spieren rond de borsten goed ondersteunt."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten