donderdag 30 juli 2009

Single Leonardo DiCaprio loopt blauwtje bij dienster


Je zou denken dat Leonardo DiCaprio de vrouwen maar uit te kiezen heeft. Dat klopt ook grotendeels, maar soms laat hij zijn oog vallen op een jongedame die niet onder de indruk is van Hollywoods meest begeerde vrijgezel.

Op stap met Guy Ritchie
Leo verblijft momenteel in Londen voor de opnames van zijn nieuwe film 'Inception' en trekt na de werkuren op met die andere roemruchte vrijgezel, Madonna's ex Guy Ritchie.

12.000 euro drank
De twee trokken eerder deze week naar de nachtclub Whisky Mist, waar ze voor meer dan 12.000 euro tequila en Cristal champagne achterover sloegen. U begrijpt dat de sfeer al gauw vrolijk werd, en Leo werd letterlijk overspoeld door horden gewillige vrouwen. "Leo wees de veiligheidsmensen de vrouwen aan die hij zag zitten. Die brachten de dames vervolgens naar zijn tafel. Hij liet zich hun aandacht en hun attenties welgevallen", aldus een ooggetuige.

Grote brunette
Maar die ene vrouw voor wie Leo een dikke boon had, was niet onder de indruk van zijn avances. "Hij zei tegen zijn vrienden dat hij een van de diensters in de club wel zag zitten, een grote brunette. Hij had haar vorige week al gezien in de club en nodigde haar uit om mee te gaan naar zijn hotel, maar ze weigerde vlakaf en Leo vertrok in zijn eentje".

Sinds hij eerder dit jaar brak met zijn vriendin, het Israëlische model Bar Refaeli, zocht Leonardo troost bij onder meer Cameron Diaz en Pussycat Doll Ashley Roberts.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten