zaterdag 25 juli 2009

Sex and the City wijst Jordan af wegens te oud


Jordan, de rondborstige ex van Peter Andre en glamourmodel, deed auditie voor de tweede film van Sex and the City. Maar ze werd afgewezen vanwege haar uiterlijk: ze is onnatuurlijk en te oud.

Kinderoppas
De 31-jarige Katie Price, ook bekend als Jordan, deed samen met 70 andere meisjes auditie voor de rol van een rondborstige, Ierse kinderoppas. Het glamourmodel geraakte volgens insiders niet eens bij de laatste 20 kandidaten omdat ze te oud was.

Onnatuurlijk
Een betrouwbare bron vertelde aan de Britse krant The Sun: "Jordan zou nooit die rol hebben kunnen spelen, ze maakt zichzelf blaasjes kwijt. Hoeveel botox ze ook zou laten injecteren, ze kan er niet plots tien jaar jonger uitzien. De producers zijn op zoek naar een fris, natuurlijk en jong gezicht. Jordan bezit geen enkele van die eigenschappen. Ze heeft dan wel grote borsten, maar die zijn allesbehalve natuurlijk. Daarnaast moest het personage goed zijn in de omgang met kinderen. Hoewel Katie Price een geweldige moeder is, ze komt niet echt over als een warm en vriendelijk persoon."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten