donderdag 19 november 2009

Man speelt wurgspelletje in bed en sterft


Zijn passie is zijn dood geworden. Heinz was gek van wurgseks maar het liep verkeerd af en de Duitser stikte. Zijn vrouw trof hem dood aan in de slaapkamer in een leren pakje met een ketting rond zijn hals. Ze wist zeker dat haar man vermoord was en eiste voor de rechter een schadevergoeding voor het leven van haar echtgenoot.

"Auto-erotisch ongeval"
Maar voor de rechtbank van Keulen ving ze bot. De rechter was van oordeel dat haar man gehandeld heeft met grove nalatigheid. Ze krijgt dus niet de 300.000 euro waarop ze gehoopt had. Volgens rechter Jürgen Baack ging het om een 'auto-erotisch ongeval'. Haar man wachtte op de fatale dag tot zijn vrouw met de kinderen het huis uit was.

Spelen met elektrisch bed
Hij trok toen zijn leren pak aan en bond zich met een halsketting vast aan het bed. Met de afstandsbediening zette hij het elektrisch verstelbare bed in werking. Hij ging omhoog en omlaag waardoor de ketting zich opspande en ontspande. Bij het omhoog gaan, knelde de ketting strakker rond zijn hals en dat vond hij volgens de rechter opwindend. Maar door de opwinding viel de afstandsbediening van het bed uit zijn hand en zo kwam hij aan zijn einde door verstikking. Hij kon het kopdeel van het bed niet meer laten zakken. Volgens de rechter ging het dan ook om een spijtig ongeval.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten