zaterdag 7 november 2009

Bruidegom springt uit raam hotel tijdens huwelijksreis


Een pas getrouwde man is in Brooklyn uit het raam van zijn hotelkamer gesprongen. Zijn bruid sliep rustig voort tijdens de wanhoopsdaad van manlief. De kersverse echtgenoot overleefde de val van zeven hoog niet. Dat meldt de New York Post.

Motty Borger (24) overleed donderdagochtend in het hospitaal. Dinsdag was hij in het huwelijk getreden met zijn geliefde Mali.

Zingen en dansen
Op de bruiloft, waar zo'n 500 mensen aanwezig waren, ging Motty nog stevig uit de bol. "Hij zong en danste. Motty leek de gelukkigste man op aarde", getuigt een vriend.

Na de bruiloft trok het koppel naar het Avenue Plaza Hotel in Brooklyn op huwelijksreis. Woensdagavond werden ze daar nog getrakteerd op een feestmaaltijd. De sfeer was goed. "Ze leken erg gelukkig en lachten wat af", aldus een ober.

Opgewonden
Wat er toen is misgegaan, is een raadsel. De volgende ochtend maakte de bruidegom zijn fatale sprong uit het hotelraam. Speurders hebben op bewakingsvideo's van het hotel een erg opgewonden Motty Borger opgemerkt terwijl die met zijn bruid in een lift stapte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten