zaterdag 3 oktober 2009

Verleidingstechnieken die niet werken


Zowel mannen als vrouwen doen behoorlijk stomme dingen om indruk te maken op het andere geslacht. Het ergste is wanneer deze niet werken... deze 7 technieken zullen geen enkele man of vrouw vreemd in de oren klinken. Maar mannen, dit is niét hoe je een vrouw versiert!

1) Arrogantie/opschepperij
Het klinkt goed als je bij je vrienden staat, maar vrouwen knappen af op je verhalen over triootjes en hoe je haar alle hoeken van de kamer hebt laten zien. Ook hints over grote penissen, urenlange seksmarathons en andere technieken die je denkt onder de knie te hebben, zijn een no-no. En laat knipogen ook maar achterwege!

2) Wapperen met geld
Geen vrouw zal ontkennen dat een man die niet bepaald van een uitkering leeft veel meer kans maakt dan een armoedzaaier. Maar moet je daarom opscheppen over je salaris, de kostprijs van je nieuwe Porsche of een dik pak geld opgerold in je zak meedragen? Dit soort gestoef geeft een vrouw niet het gevoel dat de mogelijkheden eindeloos zijn, wel dat ze gekocht kan worden. Niet dus.

3) Stoefen over studentenleven
Je werkt al een tijdje maar je verlangt hevig naar het studentenleven. Het is het enige waarover je praat, en het is voor jou de beste periode van je leven ooit. Nice, maar het intereseert de meeste vrouwen niet. Zeker niet als ze er niet bij waren en het meer dan tien jaar geleden is. Bovendien geeft het de indruk dat je niet volwassen wil worden en geen verantwoordelijkheid wil nemen. Idem met gestoef over de universiteit waar je bent geweest en hoeveel diploma's je wel niet hebt.

4) Dronken worden
Ok, vrouwen veriseren is niet voor iedereen even gemakkelijk. Sommigen moeten zich moed indrinken. Maar ken je grens, want vrouwen zijn over het algemeen maar weinig onder de indruk van zatte mannen die met dubbele tong praten en kwijlen in hun decolleté. Zeker als ze zelf (zo goed als) nuchter zijn.

5) Name-dropping
Je denkt indruk te maken met het feit dat je op hetzelfde vliegtuig zat als Justin Timberlake of een kleuterklas hebt gedeeld met Jessica Alba. Boehoe! Als ze echt je vrienden zijn, schep je er niet over op. Facebook-vriendjes zijn telt trouwens niet.

6) Ex'en
Praten over je ex is altijd tricky, zeker op de eerste paar dates. Voor persoonlijke informatie over haar of jullie is het veel te vroeg, en bittere monologen over wat een 'gekke vrouw' ze is en 'hoe erg je haar haat', doen vrouwen in hun gedachten gillend weglopen. Die tonen immers aan dat je de breuk nog niet hebt verwerkt. Een lijst ex'en kunnen opsommen, toont misschien wel dat je gegeerd bent bij het andere geslacht, maar kan er ook op wijzen dat je een player bent en relaties niet serieus neemt.

7) Fitness en voeding
Strikte sport- en voedingsschema's zijn te begrijpen als je een topsporter datet. Wie alleen maar oranje dingen wil eten of een strikt dieet van frieten, cola en boterhammen met choco heeft, zalo dubbel kritisch bekeken worden door vrouwen. Het toont weinig flexibiliteit, en in de toekomst kan dit een groot probleem worden.

Mannen die opscheppen over hun spieren en hun uren in de gym, kunnen meestal ook inpakken (zie ook puntje één). Het is of egoïstisch of een kwestie van dagen voor ze je zeggen dat je ook wel wat fitness kan gebruiken terwijl ze op je kont slaan. Alsof vrouwen zich nog niet genoeg onzeker voelen over hun lichaam!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten