donderdag 8 oktober 2009

Partijtje orale seks in auto loopt slecht af


Bellen tijdens het rijden is niet veilig. Orale seks ook niet. Dat heeft een 33-jarige Australiër ondervonden. De man heeft een verkeersongeval veroorzaakt omdat hij tijdens het rijden seks had met zijn passagier. Dat meldt The Territory News.

Afgeleid
In het politieverslag staat te lezen dat de chauffeur oraal werd bevredigd door zijn 34-jarige vrouwelijke passagier toen het misging in het plaatsje Humpty Doo. De man werd zodanig afgeleid dat hij uitzwenkte naar het andere rijvak. De dolle rit eindigde met een smak tegen een betonnen rioolbuis.

Lichte verwondingen
Het duo kwam er als bij wonder goed van af. De bestuurder liep lichte verwondingen op aan zijn heup terwijl de bijrijdster lichtgewond raakte aan haar borstkas. Over eventuele schade aan 's mans geslachtsdelen wordt geen gewag gemaakt. De auto is wel goed voor de schroothoop.

Niet om te lachen
Uit een ademtest is gebleken dat de man te veel had gedronken. "Dit kan grappig lijken, maar je moet de ernst van dit ongeval niet onderschatten", zegt een woordvoerder van de politie. "Het ongeluk had verwoestende gevolgen kunnen hebben."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten