maandag 19 oktober 2009

Al 60.000 getrouwde leden op ontrouwsite


De 'ontrouwsite' gleeden.com die zich specialiseert in getrouwde personen of personen met een relatie, heeft al 60.000 leden bij elkaar gekregen. De site is iets populairder bij mannen (60 procent) dan bij vrouwen. Een site die het mensen gemakkelijk maakt ontrouw te plegen, is dat er niet over?

"Wij zetten niet aan tot ontrouw, wij komen gewoon tegemoet aan een behoefte die bestaat bij het moderne koppel. Wist je dat 30 procent van de leden op datingsites sowieso getrouwd is of in een vaste relatie zit?" verdedigt de site zich.

"Flirt in vrede"
In principe dient de site ook om 'nieuwe vrienden' te ontmoeten, maar de functie 'nieuwe geliefden' lijkt toch de echte focus van de site. Een site die overigens wereldwijd gaat 'zodat je overal ter wereld een slippertje kunt maken'.

Natuurlijk wordt er ook strikte vertrouwelijkheid gegarandeerd: geen persoonlijke informatie, geen 'onbeschofte' inhoud. "Flirt in vrede, niemand komt het te weten", luidt het nog.

Het prijskaartje
Zoveel discreet plezier komt natuurlijk met een prijsje. Ruim 500 euro voor een VIP-pakket en 900 euro voor een abonnement voor het leven. Maar blijkbaar is het het waard, want 75 procent van de aangeslotenen beweert er nog geen seconde spijt van gehad te hebben. Dat betekent natuurlijk wel dat één op vier er wél spijt van krijgt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten