zaterdag 17 oktober 2009

Deze 'muntjes' geven vagina betere geur


Een oplosbare 'pil' die je moet aanbrengen in je vagina zorgt voor een betere geur en smaak van de vrouwelijke intieme zone. Het product is sinds enkele maanden op de markt en moet het seksleven van vrouwen verbeteren. Critici zeggen dat het nieuwe product maar één doel heeft: vrouwen een nog onzekerder gevoel geven over hun lichaam.

Aardbeigeur
Het nieuwste middeltje om vrouwen een frisse intieme zone te geven heet 'Linger: The Internal Feminine Flavoring'. Het is een natuurlijk product dat aardbeigeur en smaak afgeeft wanneer een vrouw seksueel opgewonden is. Je brengt het 'vaginale muntje' in en het duurt het ongeveer een uur voor het helemaal is opgelost. Maar de effecten zouden veel langer merkbaar zijn. Vooral de man zou hiervan profiteren, de vagina geurt en smaakt beter tijdens orale seks. Het product choqueert sommige vrouwen: "Dit 'muntje' suggereert dat ons geslachtsorgaan van nature geurt en slecht smaakt."

Wat denken mannen
Is deze uitvinding wel iets waar mannen op zitten te wachten? Het Amerikaanse onlinemagazine The Frisky nam de proef op de som en vroeg aan mannen wat ze van deze uitvinding vonden. "Het lijkt me vies, net als eetbare slipjes. Ik wil geen kunstmatige aardbeismaak tijdens het vrijen", aldus de eerste. Een andere zegt dat zijn vriendin prima is, ze heeft geen hulpmiddeltjes nodig. De derde zou het wel proberen, hoewel hij denkt dat het niet echt nodig is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten