zaterdag 10 oktober 2009

George Clooney wil Maserati kopen voor lief



George Clooney (48) heeft de Italiaanse tv-ster Elisabetta Canalis een diamanten ring van Cartier cadeau gedaan om te tonen dat het hem menens is. Voordat het vrouwenheir zich in tranen ten gronde stort: het gaat hier niet om een verlovingsring, maar het is wel een teken dat de relatie serieus is.

Handtas en schoenen
In juli begon de romance tussen Clooney en de 31-jarige brunette. Hij heeft haar al gevraagd bij hem in Californië te komen wonen en kocht haar al een heleboel sjieke cadeaus. Zo mocht Elisabetta zich al verheugen op een handtas van Hermes en enkele paren designerschoenen. George overweegt nu ook een sportkar onder haar ongetwijfeld fraaigevormde derrière te schuiven.

Elke dag Kerstmis
"Voor Elisabetta is het bij George precies elke dag Kerstmis. Nu wil hij haar een Maserati kopen. Ze maakt hem echt gelukkig", aldus een insider. Hoe de twee elkaar ontmoetten, is onduidelijk. Ze hebben allebei een huis aan het Comomeer, dus misschien zat George op een dag wel zonder suiker en ging hij bij zijn buurvrouw aankloppen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten