vrijdag 16 oktober 2009

Turkse mannen komen het snelst klaar


Wie komt het snelst klaar? Met die vraag peilden onderzoekers van de universiteit van Utrecht naar de seksuele prestaties in vijf landen. Daaruit blijkt dat Britse jongens het langer volhouden tussen de lakens. Gemiddeld komen ze na tien minuten klaar. De Turken komen het snelst, na 4,4 minuten.

Voortijdige ejaculatie
Het onderzoek peilde naar de seksuele prestaties van 500 mannen in vijf verschillende landen. Ook hoopten de vorsers meer cijfers over voortijdige ejaculatie in kaart te brengen. Voortijdige ejaculatie wordt in de medische wereld omschreven als de onmogelijkheid om het langer dan 1 minuut vol te houden.

Scores
Hoewel Britse cijfers aantonen dat veertig procent van alle mannen ginds kampen met het probleem, ligt hun gemiddelde score beter dan in andere landen. Met hun tien minuten laten ze de Amerikanen, die acht minuten nodig hebben, achter zich. Duitsers eindigen derde met 6,5 minuten, Spanjaarden tikken de klok af na 4,9 minuten. Turken bereiken het snelst een orgasme na 4,4 minuten. Pittig weetje: eentje wist het seksplezier al af te ronden na zes seconden, een andere beleefde liefst 52 minuten van extase.

Condooms en drank
Onderzoekers stellen dat het al dan niet gebruiken van condooms geen verschil uitmaakte. Bij mannen die alcohol nuttigden voor de seks, duurde het langer vooraleer een orgasme werd bereikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten