maandag 5 oktober 2009

Mannen die Paul heten doen het vaakst aan partnerruil


Mannen die Paul heten en vrouwen met de naam Catherine hebben het meeste kans om aan partnerruil te doen. Dat blijkt uit een studie van een Britse club voor swingers.

Universitair diploma
De gemiddelde Britse swinger, iemand die aan partnerruil doet, is een twintiger, hoger opgeleid en beantwoordt dus niet aan het cliché van het verveelde koppel dat eens wat anders wil op seksueel vlak. Vaak hebben ze een universitair diploma en een succesvolle carrière in de media- of communicatiewereld. De gemiddelde swingers heeft een lange, vaste relatie, maar is niet getrouwd en ruilt gemiddeld twee keer per maand van partner. Velen hebben er een reis van drie uur naar de hoofdstad voor over, want Londen blijkt de ontmoetingsplaats voor swingers te zijn.

Jongeren zijn ruimdenkend
Het onderzoek werd verricht door de club Fever Parties. "Jonge mensen van tegenwoordig zijn heel ruimdenkend. Partnerruil is één van de dingen waar ze zich graag mee bezig houden, voor hen is net even normaal als reizen of een bezoekje aan het theater", aldus de woordvoerder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten