vrijdag 4 september 2009

'Poepmeisje' wordt hype


Een meisje van 19, dat het voorbije weekend tijdens het rockfestival van Leeds met haar arm vastraakte in een toilet, is stilaan een beroemdheid aan het worden. Facebookgroepen hebben het 'Poepmeisje' tot heldin verheven en de commercie heeft geld 'geroken'. Dat meldt Sky News.

Klem in toiletpot
Charlotte had op het festival haar tas laten vallen in een verplaatsbaar toilet. In een poging om haar handtas op te vissen, raakte ze klem. Toen ze er niet in slaagde om het ding met één arm te pakken te krijgen, stak ze haar andere arm in de pot. Gevolg: Charlotte kwam hopeloos vast te zitten.

Hulp
Enkele vrienden die op Charlotte stonden te wachten, riepen om hulp. De hulpdiensten hadden twintig minuten nodig om het toilet te ontmantelen en het meisje te bevrijden.

Blauwe en bruine plekken
Het meisje was ongedeerd, een resem blauwe plekken niet te na gesproken. Om nog te zwijgen van de bruine plekken. Charlotte werd met een brandweerslang schoongespoten. Zoals het een rechtgeaarde muziekfan betaamt, volgde het meisje het festival verder alsof er niets was gebeurd.

Petten
Intussen is het verhaal een eigen leven gaan leiden. Sommigen beweren dat Charlotte is uitgegleden en met haar hoofd in de toiletpot belandde. Het meisje is evenwel een hechte heldin geworden. De Facebookgroep 'Poo Girl Leeds Fest 2009 Appreciation Society' heeft inmiddels al meer dan 13.000 leden. Intussen worden er ook al 'Poepmeisjespetten' aan de man gebracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten