woensdag 30 september 2009

Jordan maakt altaar voor Peter Andre


Jordan begint nu echt wel door te slaan. Blijkt dat ze in het huis waar ze samen leefden een altaartje heeft gebouwd ter ere van haar ex, Peter Andre. Naar verluidt staat er in de slaapkamer zelfs een standbeeld van Peter. Uiteraard is dit niet naar de zin van haar nieuw lief, kooivechter Alex Reid. Zo'n standbeeld van een ex dat je aanstaart terwijl je de juffrouw die kerel net wil doen vergeten, dat is geen pretje. Jordan vindt dat de kinderen het gezicht van hun vader moeten kunnen zien als ze bij haar zijn. "Het is bizar. Ze zegt dat ze Peter haar, maar overal staan foto's van hem", aldus een insider.

'I Will Always Love You'
Eerder deze week kwam aan het licht dat Jordan nog een wanhopige laatste poging ondernam om Peter terug te winnen met een vertolking van Dolly Partons 'I Will Always Love You'. Eind augustus, twee weken voor de feitelijke scheiding, zong ze dat nummer in op zijn voicemail. Peter was niet echt onder de indruk van haar zangtalent en nam een nieuw telefoonnummer.

Ondergekotst
Alex heeft het dus duidelijk niet onder de markt met zijn nieuwe verovering. Gisteren nog moest hij haar handje vasthouden terwijl ze de ziel uit haar lijf kotste. Jordan was misselijk geworden tijdens een ritje op een rollercoaster tijdens de opnames voor haar tv-show. Wedden dat er al gauw zal gespeculeerd worden dat ze zwanger is?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten