zaterdag 31 oktober 2009

Maak van je vagina een sieraad


Wie graag wil pronken met haar intiemste delen, kan deze voortaan vereeuwigen in een halsketting. Onder het motto 'vier je eigen schoonheid' brengt VulvaLoveLovely de bijzondere kunstwerkjes op de markt. Op de modeblog van Paris Hilton wordt de nieuwigheid aangeprezen.

Beschrijving
Elk stuk is origineel en uniek, stelt de ontwerpster, gesculpteerd uit je eigen vagina. Geïnteresseerden sturen twee tot drie foto's van door van hun vulva of pennen een gedetailleerde beschrijving neer. Enige kennis is daarbij belangrijk: zo moet de vorm van de binnenste en buitenste schaamlippen en de kleur meegegeven. Ook een juiste positiebeschrijving van de clitoris en de schaamlippen zijn volgens de ontwerpster nodig.

Geschenk
Wie op zoek is naar het ultieme eindejaarscadeau, kan een juweeltje laten sculpturen voor zijn of haar vriendin. Een grondige studie tussen de lakens lijkt echter wel noodzakelijk.

Salma Hayek raakt snor niet meer kwijt


Salma Hayek wilde in de film 'Frida' geen plaksnor en schoor dagelijks haar bovenlip om er zo één te kweken.

Salma gooide hoge ogen met haar vertolking van besnorde kunstenares Frida Kahlo, maar heeft nu elke dag te kampen met een harig aandenken.

Ze vertelt aan The Globe: "Ik vond een nepsnor echt heel fout staan, dus begon ik met scheren. Daardoor kreeg ik steeds dikkere, zwartere haartjes op mijn bovenlip, net als Frida. Maar daar zit ik nu dus nog mee. Als ik mijn bovenlip niet steeds laat waxen zit ik met een dikke snor. Als ik ouder word, zie ik er waarschijnlijk uit als de Mexicaanse bandiet Pancho Villa."

Spermadonor geeft hartdefect door aan negen kinderen


In de Verenigde Staten heeft een spermadonor een genetische en potentieel dodelijke hartafwijking doorgegeven aan negen kinderen die ontstaan zijn uit zijn sperma.

Een kind stierf al op tweejarige leeftijd, en twee anderen, nu tieners, lopen het risico elk moment een hartaanval te krijgen. Dokters roepen op om donors meer te screenen op genetische aandoeningen en infecties.

Geen idee
Op het moment van de donatie was de man 23 jaar oud en had hij geen weet van zijn hartaandoening, genaamd hypertrofische obstructieve cardiomyopathie, begin de jaren '90.

Dikker hart
De aandoening treft één op 500 mensen en doet het hart dikker worden, waardoor het moeilijker wordt om bloed rond te pompen. Symptomen zijn onder andere een onregelmatige hartslag en kortademigheid, maar de patiënten kunnen jaren leven zonder enige symptomen en toch plots doodvallen.

De hartkwaal ligt vaak aan de basis bij jonge atleten die plots in elkaar stuiken en sterven tijdens een wedstrijd. Ze kan behandeld worden, met medicatie en een ingeplante defibrillator om een plotse dood te voorkomen.

Zijn eigen kind
Op dit moment is de donor 42 jaar en hij had geen weet van zijn aandoening, tot deze werd ontdekt bij een van de verwerkte kinderen. Hijzelf heeft geen symptomen en ook in zijn familiegeschiedenis was niets dat wees op een erfelijke aandoening.

In het totaal werden 24 kinderen uit zijn gedoneerd sperma geboren, die nu allemaal tussen 7 en 16 jaar zijn. Negen ervan, waaronder een geboren uit zijn eigen vrouw, werden gediagnosticeerd met de aandoeningen. De andere kinderen hebben een verhoogd risico voor de aandoening, die meestal pas in de puberteit opsteekt.

Tweede keer
Het is al de tweede keer dat melding gemaakt wordt van een genetische aandoening die doorgegeven wordt via spermadonatie. De eerste keer ging het om een zeldzame bloedziekte.

Leer iets van datingtips voor singles uit 1938


Hoewel de wereld en de kijk op relaties heel wat veranderd is sinds 1938, blijven er nog wel enkele basisbegrippen gelden. We selecteerden de beste tips uit een oude editie van 'Photo Parade magazin' waar ook de moderne vrouw nog iets aan heeft.

1. Omkleden
Kleed je niet om waar je date bijstaat. Doe dit in je slaapkamer om je aanzien hoog te houden. Laat hem ook niet wachten als hij je komt oppikken. Begroet hem met een glimlach.

2. Zakdoek
Mannen houden er niet van als een vrouw zijn zakdoek leent en deze helemaal besmeurt met lipstick. Breng je make-up aan als je alleen bent, niet in zijn gezelschap. Zo bewaar je het vrouwelijke mysterie.

3. Vreemde houding
Ga niet in een vreemde of onelegante houding zitten en kijk ook zeker niet verveeld, ook al ben je dat eigenlijk wel. Wees alert en als je per se kauwgom wil gebruiken (maar dat is niet aangeraden) doe dit dan onopvallend, stil en met een gesloten mond.

4. Dansen
Mannen houden ervan dat er met hen rekening gehouden wordt. Wanneer hij wil dansen, wil hij niet babbelen, hou dus dan je mond.

5. Ondergoed
Als je een beha nodig hebt, draag er dan een. Zit deze niet goed, pruts er dan niet in het openbaar aan. En let er op dat je kousen steeds goed zitten.

6. Auto
Gebruik de achteruitkijkspiegel van de auto niet om je make-up bij te werken. Mannen hebben dit namelijk nodig om te kunnen rijden. Het irriteert hem wanneer hij achteruit moet kijken om te zien wat er achter hem is.

7. Aanrakingen
Wees niet te familiair in het openbaar. Openlijk vertoon van affectie getuigt van weinig smaak, vaak beschaamt het hem of voelt hij zich belachelijk.

8. Huilen
Wees niet te sentimenteel of probeer hem niet te dwingen zijn gevoelens te uiten. Mannen houden niet van tranen, zeker in publieke plaatsen.

9. Andere mannen
Wees niet te familiair met de ober en praat niet over de leuke dingen die je al in het verleden met anderen deed. Mannen verdienen je volledige, onverdeelde aandacht.

10. Gespreksonderwerpen
Praat niet over kledij en mode, probeer zeker niet je nieuwe jurk te beschrijven. Plezier je date door te praten over wat hem interesseert.

11. Alcohol
Drink niet te veel, een man verwacht dat je je de hele avond waardig gedraagt. Alcohol doet sommige meisjes er slimmer uit zien, maar de meesten stellen zichzelf enkel aan. Wat je zeker niet mag doen, is jezelf bewusteloos drinken.

Mannen lezen graag op wc, vrouwen liever in bad


De Vlaming leest graag op de wc of in het bad. Dat blijkt uit de nieuwe Boekbarometer van boeken- en multimediaspecialist ECI België die zaterdag op de Boekenbeurs in Antwerpen voorgesteld is. 82,8 procent van de Vlamingen leest wel eens op de wc en 56,5 procent in bad, zo wordt duidelijk uit de enquête die in samenwerking met badkamerspecialist Van Marcke bij 4.031 respondenten werd gevoerd.

De helft (50,3 pct) van de mannelijke respondenten leest minstens 1 keer per dag op de wc tegenover 33,1 pct van de vrouwen. Vrouwen lezen daarentegen weer beduidend liever in bad. Ruim een derde (34,4 pct) van de vrouwen leest wekelijks in bad tegenover 23,8 pct van de mannen. De meeste mannen vinden lezen in bad maar niets. Bijna 70 pct van de mannen leest zelden of nooit in bad.

Laxerende werking
Vrouwen nemen vlugger een boek mee naar één van de rustige plekjes. Heel wat mannen nemen dan weer de krant mee op toilet.
Mannen lezen vooral op toilet "om de tijd te doden" en beschouwen het lezen op het toilet als "rustgevend met een laxerende werking". Veel mannen vinden het lezen op de wc duidelijk ontspannend, in tegenstelling tot vrouwen die beter kunnen ontspannen in bad.

Vrouwen lezen op de wc vooral om twee dingen tegelijk te doen en tijdsbesteding te optimaliseren. "Eventjes alleen zijn" is bij zowel de mannen als vrouwen één van de meest aangegeven beweegredenen om te lezen op de wc.

Jonge knul steelt de show als MJ op pier in Santa Monica


Buiten het feit dat hij Dominique heet, weten we helemaal niets over deze jonge knul. Maar dat hij een bijzonder getalenteerde danser is én een geboren entertainer, dat staat buiten kijf. Op een pier in Santa Monica (Verenigde Staten) laat hij eerst een steltenloper wat houterige danspasjes opvoeren op 'Don't stop til you get enough' van Michael Jackson, om nadien met een onwaarschijnlijke performance zelf alle aandacht naar zich toe te zuigen. Geniet even mee van deze internethit!

Heidi Klum op foto in chocoladesaus

Als je zwanger bent, mag je wel wat gekke dingen doen. Zo ook Heidi Klum. Het Duitse supermodel en presentatrice liet zich voor een fotoshoot insmeren met chocoladesaus.

Heidi Klum en bevriende fotograaf Rankin zijn al een aantal jaren bezig met het maken van een fotoboek. Het leek de twee een goed plan om wat naaktfoto’s van de zwangere Heidi, die over een paar dagen is uitgeteld, aan het werk toe te voegen.

“We waren klaar met een normale fotoshoot toen hij voorstelde om wat foto’s te maken voor het boek. Hij vroeg me wat ik wilde doen en mezelf insmeren met chocola leek me een goed plan”, aldus Heidi.

“Er werden zeven flessen chocoladesaus gehaald en die zijn toen over me heen uitgespoten. Het was heerlijk, zeker als je zwanger bent.” Van de naakte chocolade-Heidi kunnen we allemaal genieten als het boek ‘Heidilicious’ in de winkels ligt.




Alessandra Ambrosio Bikini foto's

klik op de afbeelding voor groot formaat..













1 man op 3 heeft schrik van seks door veeleisende partner


Een man op drie heeft te veel schrik om seks te hebben omdat hun partners zo veeleisend zijn. Dat blijkt uit recent onderzoek in Groot-Brittannië.

Enorme druk
Vrouwen verwachten van hun man om tedere minnaars te zijn. 'Erop en eraf' is niet meer gangbaar zoals dertig jaar geleden. Volgens sommigen zijn de vrouwenbladen, films en tv-series de oorzaak. Vrouwen van deze generatie krijgen te horen dat hun man moet sporten, een gespierd lichaam hebben en hen meerdere orgasmen per dag bezorgen. Dit veroorzaakt een enorme druk op mannen, omdat ze aan deze hoge verwachtingen willen voldoen, aldus experts. Deze bladen geven de illusie dat iedereen schitterende seks heeft en hierdoor gaan vrouwen dat ook willen. Ze gaan er door denken dat elke vrijpartij tot een spetterend orgasme moet leiden. Veel mannen maken zich dus voortdurend zorgen of hun partner wel seksueel bevredigd is.

Geen zin meer
Als een man aan deze dingen denkt als tijdens het voorspel dan heeft hij plots geen zin meer. Seks moet vooral spontaan zijn, als je er te veel bij nadenkt, dan verdwijnt de passie. Bij mannen draait seks allemaal rond zelfvertrouwen, als dat verdwijnt, kunnen ze niet presteren.

Erover praten?
Het is ook niet iets waar ze met hun vrienden over praten. Als ze op café zouden opbiechten dat ze onzeker zijn dat hun partner wel tevreden over hun seksleven, is de kans groot dat ze uitgelachen worden. VMannen zijn ook minder goed dan vrouwen in het afwijzen van seks, omdat het vaak nieuw voor hen is. Van vrouwen wordt dit haast verwacht, omdat ze van nature een lager libido hebben. Door nee te zeggen voelen ze zich minder mannelijk en vrezen ze dat dit hun partner overstuur maakt.

woensdag 28 oktober 2009

"Seks, drugs en alcohol bij belangrijkste doodsoorzaken"


Door slechts vijf gezondheidsfactoren aan te pakken kunnen miljoenen vroegtijdige sterfgevallen voorkomen worden en kan dit de algemene levensverwachting met bijna vijf jaar verhogen. Dat zegt de wereldgezondheidsorganisatie.

Ziekten
De WHO onderzocht 24 belangrijke gezondheidsrisico's. Ondervoeding bij kinderen, onveilige seks, alcohol, slechte hygiëne en een hoge bloeddruk zijn de oorzaak van ongeveer een kwart van de vroegtijdige stergevallen wereldwijd. Ook blijkt dat 13 procent van de wereldbevolking sterft aan een te hoge bloeddruk, 9 procent door tabak, 6 procent door te veel glucose in het bloed, 6 procent door een tekort aan lichaamsbeweging en 5 procent door obesitas of overgewicht. Ze verhogen namelijk het risico op dodelijke aandoeningen als hartziekten, diabetes en kankers. Deze komen voor in alle landen en bij zowel de arme, rijke als de middenklassen.

Obesitas vs ondervoeding
Het rapport waarschuwt dat hoewel sommige belangrijke gezondheidsrisico's als roken, obesitas en overgewicht in het algemeen geassocieerd worden met rijke landen, meer dan drie kwart van de ziekten die ze veroorzaken in arme en ontwikkelingslanden voorkomen. Ondervoeding is een groot gezondheidsrisico in ontwikkelingslanden, maar obesitas en overgewicht vormen een groter gevaar in rijkere landen. Dit kan in de toekomst leiden tot een situatie waarbij meer mensen sterven door te veel te eten dan door te weinig voeding.

Globaal verbeteren
"Er zijn steeds minder ziekten als gevolg van infecties, daardoor worden mensen steeds ouder. Keuzes qua levensstijl als lichamelijke activiteit, de consumptie van voeding, alcohol en tabak zijn volop aan het veranderen", aldus het rapport. "De rol van deze risicofactoren zijn belangrijk het ontwikkelen van strategieën om de globale gezondheid te verbeteren", besluit de WHO.Door slechts vijf gezondheidsfactoren aan te pakken kunnen miljoenen vroegtijdige sterfgevallen voorkomen worden en kan dit de algemene levensverwachting met bijna vijf jaar verhogen. Dat zegt de wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

Ziekten
De WHO onderzocht 24 belangrijke gezondheidsrisico's. Ondervoeding bij kinderen, onveilige seks, alcohol, slechte hygiëne en een hoge bloeddruk zijn de oorzaak van ongeveer een kwart van de vroegtijdige stergevallen wereldwijd. Ook blijkt dat 13 procent van de wereldbevolking sterft aan een te hoge bloeddruk, 9 procent door tabak, 6 procent door te veel glucose in het bloed, 6 procent door een tekort aan lichaamsbeweging en 5 procent door obesitas of overgewicht. Ze verhogen namelijk het risico op dodelijke aandoeningen als hartziekten, diabetes en kankers. Deze komen voor in alle landen en bij zowel de arme, rijke als de middenklassen.

Obesitas vs ondervoeding
Het rapport waarschuwt dat hoewel sommige belangrijke gezondheidsrisico's als roken, obesitas en overgewicht in het algemeen geassocieerd worden met rijke landen, meer dan drie kwart van de ziekten die ze veroorzaken in arme en ontwikkelingslanden voorkomen. Ondervoeding is een groot gezondheidsrisico in ontwikkelingslanden, maar obesitas en overgewicht vormen een groter gevaar in rijkere landen. Dit kan in de toekomst leiden tot een situatie waarbij meer mensen sterven door te veel te eten dan door te weinig voeding.

Globaal verbeteren
"Er zijn steeds minder ziekten als gevolg van infecties, daardoor worden mensen steeds ouder. Keuzes qua levensstijl als lichamelijke activiteit, de consumptie van voeding, alcohol en tabak zijn volop aan het veranderen", aldus het rapport. "De rol van deze risicofactoren zijn belangrijk het ontwikkelen van strategieën om de globale gezondheid te verbeteren", besluit de WHO.

donderdag 22 oktober 2009

Vikki Blows Topless


















Aandachtsgeile Uchea toont tieten



Het lijkt erop dat Charley Uchea nog minder klasse heeft dan haar landgenoot Jordan. De Britse Uchea toonde zonder enige aarzeling haar borsten aan de aanwezige paparazzi. In 2007 zat de donkere in het Big Brother-huis waar ze destijds al voor het nodige rumoer zorgde. Nu doet ze alles om in de aandacht te blijven.

Het lichaam van Uchea kende voor de gemiddelde televisiekijker al weinig geheimen. In het huis toonde de vrouw al regelmatig haar voorgevel.